Ajankohtaista seurakunnasta

Joulukasseja jaettiin yli neljäsataa

24.1.2018 14.40

Joulukassi 2017, lukkarikuva_M.jpg

Viime joulun alla Joulukassikeräys järjestettiin Kurikan seurakunnassa neljättä kertaa. Kerätyin tavara- ja rahalahjoituksin autettiin tarvitsevia Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan alueella.

Joulukuun 2017 aikana koko Kurikan seurakunnassa joulukasseja annettiin 438 yhteensä kappaletta. Alueseurakunnassa jaettiin 225 joulukassia, Jalasjärven kappeliseurakunnassa 141joulukassia ja Jurvan kappeliseurakunnassa 72 joulukassia.

Joulukassikeräykseen saattoi lahjoittaa valmiin ostoslistan mukaan kootun pussillisen (tai useamman) jouluista ruokaa. Keräykseen pystyi osallistumaan myös rahalahjoituksella. Kerätyillä varoilla koottiin lisää joulukasseja. Joulukassia jaettiin pääsääntöisesti joulukuun alkupuolella taloudellisessa ahdingossa oleville kurikkalaisille kaupungin kaikilla alueilla.

Joulukassi 2017 -keräykseen osallistui runsaasti yksityisiä lahjoittajia ja myös yrityksiä ja yhdistyksiä. Haluamme kiittää jokaista auttajaa runsain mitoin.