Ajankohtaista seurakunnasta

Ota suunnaksi kirkonmäki!

10.9.2018 13.33

enkeli.jpg

Mikkelinpäivä kutsuu kaikkiin kolmeen Kurikan seurakunnan pääkirkkoihin lapsiperheitä ja tulevia rippikoululaisia. Paikalla on myös isoskoulutettavia. Kirkkoon ovat toki tervetulleita aina kaikki vauvasta vaariin!

Perinteisesti mikkelinpäivä on lasten ja enkelien sunnuntai, jolloin on perhekirkko. Tänä vuonna kuitenkin perhe on kasvanut, koska kirkkoon kutsutaan rippikoululaiset vanhempineen.

Rippikoulut alkavat starttipäivällä jatkuen seurakuntataloilla ja seurakuntakeskuksessa kaikille avoimilla kirkkokahveilla, jonka jälkeen rippikoululaiset vanhempineen jatkavat infotilaisuuden merkeissä.

Pyhäaamun on helppo aloittaa halutessaan perheiden aamupalalla, joka on tarjolla ennen jumalanpalvelusta. Jurvassa vietetään myös vauvakirkkoa, johon kutsutaan vuoden 2017 aikana kastetut vauvat perheineen.
Myös kerättävässä kolehdissa otetaan huomioon lapset ja nuoret, koska kolehti kerätään lapsi- ja perhetyöhön, erityisesti pyhäkoulu- ja päiväkerhotyön tukemiseen Nuori kirkko ry:n kautta. Tämän normaalin kolehdin lisäksi on myös lelukolehti, johon voi tuoda ehjän ja puhtaan lelun. Lelut toimitetaan Viroon.