Ajankohtaista seurakunnasta

Uusi kirkkovaltuusto kokoontui ensimmäistä kertaa

8.1.2019 12.29

DSC_0447_M.jpg

Kurikan seurakunnan kirkkovaltuusto siunattiin tehtäviinsä messussa 6.1.2019, jonka jälkeen se kokoontui ensimmäisen kerran Kurikan seurakuntakeskuksen pienessä salissa.

Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Tapio Harmanen ja varapuheenjohtajaksi valittiin Liisa Ala-Käkelä.

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi valittiin Jarmo Alajoki. Kirkkoneuvoston jäseniksi valittiin Leena Muurimäki, Jukka Ala-Luopa, Aarne Koski-Säntti, Erkki Tukeva, Leena Rinta-Kiikka, Samuli Niiles, Birgitta Koivula, Eliisa Rintanen ja Tytti Salonranta. Puheenjohtajana toimii kirkkoherra Heikki Sariola.

Kurikan alueneuvoston jäseniksi valittiin Kaapo Havuluoto, Riitta Huhta-Koivisto, Aila Lepistö, Seppo Talvitie, Yrjö Ojala, Anu Latva-Reinikka, Johanna Penttinen ja Kalevi Männikkö. Puheenjohtajana toimii aluekappalainen Aija Niemelä.

Jalasjärven kappelineuvoston jäseniksi valittiin Erkki Tukeva, Sirkka Pakkala, Maija Rantamäki, Markus Moisio, Minna Kotila, Samuli Niiles, Timo Virtanen ja Jenni Kiviniemi. Puheenjohtajana toimii vs. aluekappalainen Tapani Virkkala.

Jurvan kappelineuvoston jäseniksi valittiin Matti Syrjälä, Minna Marttila, Anna-Liisa Jyrä, Asko Alho, Pekka Keski-Valkama, Birgitta Koivula, Annikki Riipinen ja Liisa Jaskari. Puheenjohtajana toimii aluekappalainen Jarkko Siekkinen.

Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan jäseniksi valittiin Liisa Ala-Käkelä, Jukka Ala-Luopa ja Asta Vaaranmaa.

Seurakunnan tilintarkastusyhteisöksi valittiin KPMG Oy Ab.

Lisätietoja voit kysyä:

Heikki Sariola