Ajankohtaista seurakunnasta

Kaksi nuorta menehtyi Jalasjärvellä

16.10.2019 11.36

kynttilä, muistokynttilä 2_L.jpg

Kurikan Jalasjärvellä vt 3:lla sattui myöhään tiistai-iltana liikenneonnettomuus, jossa menehtyi 2 nuorta naishenkilöä.

Etelä-Pohjanmaan poliisin tiedotus:

Kolmas ajoneuvossa olleista naishenkilöistä loukkaantui vakavasti. Onnettomuudessa osalliset olivat paikkakuntalaisia ja iältään 17-vuotiaita. Onnettomuus sattui noin 8 km ennen Jalasjärven keskustaa voimakkaasti oikealle kääntyvässä kurvissa. Ajoneuvo oli tulossa Kurikan suunnasta kohti Jalasjärven keskustaa. Ajoneuvon kuljettaja on menettänyt ajoneuvon hallinnan päätyen kulkusuunnassaan vasemmalle törmäten sähkötolppaan. Kaikki henkilöt ovat olleet kiinni turvavöissä. Tapahtuma-aikaan tien pinta on ollut märkä ja lämpötila on ollut 3 astetta. Tieto onnettomuudesta tuli pelastusviranomaisille 23.17 aikaan. Poliisi ei tiedota tässä vaiheessa enempää.

Seurakunnan työntekijät päivystävät Jalasjärven kirkossa

Jalasjärven kirkon ovet ovat auki ja seurakunnan työntekijät päivystävät kirkossa koko päivän. Voit tulla juttelemaan seurakunnan työntekijän kanssa tai hiljentymään rauhassa kirkon penkkiin.

Seurakunta järjestää suruhartauden kirkossa klo 18.

Lisätietoja:

Heikki Sariola