Ajankohtaista seurakunnasta

KORONAVIRUKSEN VAIKUTUS KURIKAN SEURAKUNNAN TOIMINTAAN

18.3.2020 11.25

Valtioneuvoston ja piispainkokouksen ohjeiden vaikutus Kurikan seurakunnan toimintaan:

Seurakunnan kaikki ryhmätoiminta, retket ja tapahtumat on peruttu 14.4. saakka. Varaudutaan myös siihen, että 15.4.-31.5. aikana oleva toiminta perutaan. Tilannemuutoksesta kerrotaan hyvissä ajoin.

Jumalanpalvelukset pidetään sanajumalanpalveluksina ilman seurakuntalaisia. Sanajumalanpalvelukset lähetetään livelähetyksinä sunnuntaisin klo 10. Lisäksi lähetetään iltakirkko klo 18 ja hartaus keskiviikkona klo 18. Lähetykset toteutetaan Facebookin kautta. Linkkiä niihin tehdään näille nettisivuille. Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan kirkko on auki livelähetyksen jälkeen klo 11-13 hiljentymistä ja keskustelua varten.

Kasteet, vihkimiset ja hautaamiset toimitetaan huomioiden 10 hengen maksimimäärä.

Kirkkoherranvirasto ja diakoniatoimistot palvelevat aukioloaikoina.

Käytössä olevat tilat:

Poikkeustilanteesta johtuen ainoastaan Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan kirkot ovat käytössä. Lisäksi Hautaamiseen voidaan käyttää myös Koskuen kirkkoa ja Jalasjärven siunauskappelia.

Työntekijät päivystävät:

Ota yhteyttä, jos haluat keskustella. Seurakunnan hengellistä työtä tekevät työntekijät ovat käytettävissä työpäivisin klo 8-21.