Rukouspyyntö

Rukouksella on väkevä voima. Pyydä seurakuntaa rukoilemaan mieltäsi painavien asioiden puolesta.

Rukouspyyntösi aihe pyrittään ottamaan mukaan esirukoukseen seuraavassa mahdollisessa jumalanpalveluksessa haluamassasi kirkossa. Huomaa, että Sarvijoen rukoushuoneella on tilaisuuksia harvoin. Muina aikoina sinne osoitetut esirukoukset luetaan Jurvan kirkossa.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.