Diakoniatyöntekijät

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Vastuualueena mm. vanhustyö, olopäivät, omaishoitaja- ja aistivammaistyö. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
alueseurakunnan vanhustyö, olopäivät, omaishoitaja- ja aistivammaistyö, Yhteisvastuukeräys, Kirkonkylän päiväpiiri.

Aluevastuu:
Tuiskula, Kurikankylä, Salo, Myllykylä, Lusa-Syväoja, Luopa, Opas, Kamppi, Viitala, Kurikan keskustasta Nummi.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Vastuualueena mm. mielenterveys- ja kehitysvammatyö. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
Alueseurakunnan mielenterveys- ja kehitysvammatyö, romanityö ja Miedon päiväpiiri.

Aluevastuu:
Polvi, Korpi, Lohiluoma, Mieto, Juoni, Pitkämö, Säntti-Laulaja, Koivisto-Levi, Kurikan keskustasta Kangas-Kaistila ja Reinikka.

Jalasjärven kappeliseurakunta
Virastotalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Vastuualueena mm. ikäihmiset, kehitysvammaiset, vapaaehtoistyöntekijät ja Yhteisvastuukeräys. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan ikäihmiset, kehitysvammaiset, omaishoitajat, työttömät, päihdetyö, vapaaehtoistyöntekijät, Yhteisvastuukeräys ja Ruokapankki. Myös kappeliseurakunnan Kirkonkylän olopäivä sekä Kirkonkylän ja Alavallin päiväpiirit.

Aluevastuu:
Jalasjärveltä Luopajärvi, Hakkola, Kirkonkylä, Hirvijärvi, Alavalli ja Taivalmaa.

Jurvan kappeliseurakunta Kurikan alueseurakunta
Virastotalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Vastuualueena mm. kehitysvamma-, mielenterveys-, päihde- ja aistivammatyö. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
Kappeliseurakunnan kehitysvamma-, mielenterveys-, päihde- ja aistivammatyö, Yhteisvastuukeräys, Pappilankamari ja työttömien toiminta.

Aluevastuu:
Jurvasta Tuppi-Kentta, Koskimäki, Järvenpää, Närvijoki.

Johtava diakoniatyöntekijä
Saurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Vastuualueena mm. toiminta- ja talousvastuu sekä ruokapankit. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
Diakoniatyön suunnittelu ja kehittäminen koko seurakunnan alueella sekä Kurikan alueseurakunnan ja Jurvan kappeliseurakunnan Ruokapankki. Lisäksi kirkonkylän diakoniapiiri ja vapaaehtoistyö sekä Jyrän päiväpiiri.

Aluevastuu:
Kurikasta keskustasta ja Jyrä.

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jalasjärven kappeliseurakunta
Virastotalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Diakonian vastuualueena mm. näkövammaiset, kuurot ja mielenterveysväki. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan hävikkiruoan jako, mielenterveysväki, näkövammaiset ja kuurot. Myös kappeliseurakunnan Koskuen olopäivä sekä Ylivallin päiväpiiri.

Aluevastuu:
Jalasjärveltä Aho, Jokipii, Kanto, Keskikylä, Ilvesjoki, Koskue ja Ylivalli.

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jurvan kappeliseurakunta
Virastotalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Vastuualueena mm. ikäihmiset, perheet ja Ruokapankki. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
Jurvan kappeliseurakunnan ikäihmiset, olopäivät, surutyö ja Ruokapankki, sekä koko seurakunnassa perheet.

Aluevastuu ja diakonia- ja seurakuntapiirit:

Jurvasta Kesti, Tainuskylä, Niemenkylä, Metsäkylä, Sarvijoki, Kirkonkylä.