Tarvitsetko Joulukassin?

Kurikan seurakunnan diakoniatyö kerää alueittain taloudellisessa ahdingossa oleville kurikkalaisille joulukasseja, jotka sisältävät jouluista ruokaa.

Monessa taloudessa joulu voi olla tyhjän ruokakaapin aiheuttama koettelemus. Ei ole varaa ruokaan saati sitten jouluun. Seurakunta haluaa olla tukemassa näitä ihmisiä ja välittämässä jouluiloa vapaaehtoisten lahjoitettavien joulukassien kautta. Keräykseen voivat ottaa osaa niin yksityiset ihmiset, kuin yritykset ja yhdistyksetkin.

Joulukassin sisältö:

• riisiä
  • näkkileipää
  • spagettia tai makaronia
  • liha- tai kalasäilyke
  • kahvia tai teetä
  • kaakaota
  • mehua tai glögiä
  • hienoasokeria
  • ketsuppi tai sinappi
  • pipareita tai keksejä
  • shampoota tai saippuaa
  • nestemäistä pyykinpesuainetta
  • Jokin jouluinen tuote

Mistä ja milloin kassin voi hakea?

Avun tarvitsija voi hakea joulukassin seurakunnan diakoniatoimistoista 2.-23.12.2019 (ei 6.12.) toimistojen aukioloaikoina.

Katso diakoniatoimistojen aukioloajat täältä »

#joulunlahja

Joulunaika erityisesti on hyvän tekemisen aikaa. Sekä auttaja että autettu saavat siitä hyvän mielen. Autoitko apua tarvitsevaa lähimmäistäsi? Annoitko aikaasi sitä kaipaavalle? Osallistuitko jouluiseen avustuskampanjaan? Vai onko joku tehnyt hyvää juuri sinulle? Jaa jouluinen teko somessa tagilla #joulunlahja ja levitä hyvän tekemisen iloa. Nostamme jouluisia tekoja seurakunnan nettisivuille joulumieltä tuomaan.

Joulukassilogo ja kuusen muotoinen pipari
Joulukassin sisältöä.

Esimerkki joulukassin sisällöstä.

Voisitko osallistua keräykseen?