Saa joulukassi 2018

Onko perheessäsi taloudellinen ahdinko? Tarvitsetko pussillisen jouluista ruokaa?

Avun tarvitsija voi hakea joulukassin seurakunnan diakoniatoimistoista 3.-20.12.2018 (ei 6.12.) toimistojen aukioloaikoina.

Katso diakoniatoimistojen aukioloajat täältä »

#joulunlahja

Joulunaika erityisesti on hyvän tekemisen aikaa. Sekä auttaja että autettu saavat siitä hyvän mielen. Autoitko apua tarvitsevaa lähimmäistäsi? Annoitko aikaasi sitä kaipaavalle? Osallistuitko jouluiseen avustuskampanjaan? Vai onko joku tehnyt hyvää juuri sinulle? Jaa jouluinen teko somessa tagilla #joulunlahja ja levitä hyvän tekemisen iloa. Nostamme jouluisia tekoja seurakunnan nettisivuille joulumieltä tuomaan.

Joulukassi 2018

Esimerkki joulukassin sisällöstä.

Voisitko osallistua keräykseen?

Joulukassi 2018 -keräykseen voi osallistua ostamalla kassillisen jouluista ruokaa tai rahalahjalla. Lue lisää »