Virkatodistus - sukuselvitys ja sukututkimus

Tilaa virkatodistus sähköisesti täältä »

Kurikan seurakunnan kirkkoherranvirasto Kurikassa antaa virkatodistuksia, sukuselvityksiä ja -tutkimuksia Jalasjärven, Jurvan ja Kurikan alueilta.

Virkatodistus ns. elää-todistus annetaan virastolta suoraan tai toimitetaan postitse. Hinta 1.1.2020 lähtien on 9 €/todistus .

Virkatodistus sukuselvitystä varten tiedot kerätään eri lähteistä ja kirjoitetaan niistä kooste manuaalisesti tietokoneella. Sukuselvityksen toimitusaika vaihtelee muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Virkatodistuksen  hinnat on joko 9,00 € tai 30,00 €, riippuen siitä kauanko todistuksen tietojen keräämiseen kuluu aikaa. Jos virkatodistus halutaan postitse, tulee lisäksi laskutus- ja toimitusmaksu 5,50 €. Paikan päällä maksu vain käteisellä

Lue lisää sukuselvityksestä »

Sukututkimusta varten tehdyn virkatodistuksen toimitusaika on aina pidempi kuin muiden virkatodistusten ja se vaihtelee muutamasta viikosta useampaan kuukauteen. Sukututkimukset on hyvä pyytää kirjallisena.

Sukututkimukset hinnoitellaan tarkemmin siihen kuluvan ajan mukaan ja sen perusmaksu on 1.1.2020 lähtien 45 €. Mikäli todistuksen laatimiseen kuluu enemmän aikaa kuin 30 min, veloitetaan lisämaksua 20 €/jokaiselta alkavalta 30 minuutilta. Laskutus- ja toimitusmaksu on 5,50 €. Maksukehotuksesta veloitetaan 5 €.

Virkatodistusmaksut perustuvat Suomen ev.lut.kirkon Kirkkohallituksen  päätökseen 10.12.2019.

Toimistosihteeri
Jalasjärven kappeliseurakunta Jurvan kappeliseurakunta Kurikan alueseurakunta