Info ja asiointi

Virastoasioita voi hoitaa Kurikan kirkkoherranvirastossa sekä Jalasjärven ja Jurvan seurakuntatoimistoissa. Virastossa asioidaan, kun ollaan järjestämässä perhejuhlia, kuten kastetilaisuutta, häitä tai hautajaisia. Henkilökuntamme ohjaa ja neuvoo käytännönjärjestelyissä ja varaa tilaisuutta varten tarvittavat tilat, papin ja kanttorin.

Viraston kautta tehdään myös muut varaukset eri tilaisuuksia varten. Tarvittaessa virastosta saa myös tilattua virkatodistuksen.

Kurikan seurakunnan taloustoimisto sijaitsee kirkkoherranviraston kanssa samassa rakennuksessa.

Huomioithan asioidessasi, ettei meillä voi maksaa pankkikortilla.

Tarkista mahdolliset poikkeavat aukioloajat täältä »

Tilojen varaaminen

Seurakunnan tilat ovat ensi sijassa seurakunnan toimintaa varten. Toimintaan liittyvät varaukset hoitaa kirkkoherranvirasto tai seurakunnan työntekijät.

Seurakunnan tiloja vuokrataan myös perhejuhlia ja muita tilaisuuksia varten. Rakennusten kuvauksissa näkyvät tarkemmat tiedot kapasiteetista ja tarjoilumahdollisuuksista. Varaukset tehdään kirkkoherranviraston kautta. Tarkemmat tiedot ja hinnastot löydät täältä »

Kirkkoja vuokrataan lähinnä konsertteja varten. Paikalliset yhdistykset saavat alennuksen vuokrasta. Konsertteihin voi myydä pääsylippuja ja/tai käsiohjelmia.

Seurakunta vuokraa molempia leirikeskuksia leiritoimintaa varten. Saukkoranta on ympärivuotisessa käytössä ja koulujen loma-aikojen ulkopuolella on vapaata kapasiteettia. Kesärannan kalenterissa on tilaa myös kesällä. Kylmimpänä talvikautena se on suljettu.

Kurikan seurakunta

Kurikantie 21
61300 Kurikka
Puhelinaika klo 8.30 jatkuen aukioloajan

KIRKKOHERRANVIRASTO
avoinna
ma klo 9–12 ja 13-15
ti suljettu
ke-pe klo 9-12

Jalasjärven kappeliseurakunta

Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

SEURAKUNTATOIMISTO
avoinna 1.1.2020 lähtien tiistaina ajan varanneille (viimeistään edellisenä arkipäivänä varattava aika). Muina päivinä puhelimitse tai asiointi Kurikassa.

Jurvan kappeliseurakunta

Kauppatie 12
66300 Jurva

SEURAKUNTATOIMISTO
avoinna 1.1.2020 lähtien tiistaina ajan varanneille (viimeistään edellisenä arkipäivänä varattava aika). Muina päivinä puhelimitse tai asiointi Kurikassa.

Tutustu lähetyksen myymälöihimme: