Diakoniatyöntekijät

Leena Ranta-Opas

Vt. diakoniatyöntekijä

Vastuualueet:
Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan vanhustyö, Olopäivät, omaishoitajatyö ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Tuiskula, Kurikankylä, Salo, Myllykylä, Lusa-Syväoja, Luopa, Opas, Kamppi ja Viitala. Kurikan keskustasta Nummen alue.

Pirjo Sariola

Johtava diakoniatyöntekijä

Vastuualueet:
Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Diakoniatyön suunnittelu ja kehittäminen koko seurakunnan alueella sekä Kurikan alueseurakunnan ja Jurvan kappeliseurakunnan Ruokapankki.

Aluevastuu ja diakoniapiiri:
Kurikan keskustan ja Jyrän alue. Kirkonkylän diakoniapiiri ja Jyrän päiväpiiri.

Hanna Silvola

Vastuualueena:

Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan mielenterveystyö, erityislapsi- ja kehitysvammatyö ja romanityö.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:

Koivisto-Levi, Polvi, Korpi, Lohiluoma, Mieto, Juoni, Pitkämö ja Säntti-Laulaja. Kurikan keskustasta Reinikan ja Kangas-Kaistilan alueet.

Virpi Skytte

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan mielenterveystyö ja hävikkiruoanjako. Kappeliseurakunnan lähetyssihteerin tehtävät.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Aho, Jokipii, Kanto, Keskikylä, Ilvesjoki, Koskue ja Ylivalli. Koskuen Olopäivä ja Ylivallin päiväpiiri.

Anne Valtonen

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jurvan kappeliseurakunta
Virastotalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Vastuualueet:
Jurvan kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan vanhustyö ja Olopäivät. Koko seurakunnan isovanhempi-lapsenlapsityö. Lähetyssihteerin tehtävät kappeliseurakunnassa.

Aluevastuu ja diakonia- ja seurakuntapiirit:

Kesti, Niemenkylä, Metsäkylä, Sarvijoki ja Jurvan Kirkonkylä sekä Jurvasta Tainuskylän alue.

Riikka Ylipeltola

Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan vanhus-, omaishoitaja- ja päihdetyö. Erityislapsi- ja kehitysvammatyö sekä työttömien toiminta ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Luopajärvi, Jalasjärven kirkonkylä, Hirvijärvi, Alavalli ja Taivalmaa. Kirkonkylän Olopäivä ja Alavallin päiväpiiri.