Diakoniatyöntekijät

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21

Vastuualueet:
Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan vanhustyö, Olopäivät, omaishoitajatyö ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Tuiskula, Kurikankylä, Salo, Myllykylä, Lusa-Syväoja, Luopa, Opas, Kamppi ja Viitala. Kurikan keskustasta Nummen alue.

Vs. diakoniatyöntekijä
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista. Katja Rinta-Säntin sijainen.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan vanhus-, omaishoitaja- ja päihdetyö. Erityislapsi- ja kehitysvammatyö sekä työttömien toiminta ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Luopajärvi, Hakkola, Jalasjärven kirkonkylä, Hirvijärvi, Alavalli ja Taivalmaa. Kirkonkylän Olopäivä ja Alavallin päiväpiiri.

Diakoniatyöntekijä, VIRKAVAPAA 12/2019
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista. Sijaisena Päivi Penttilä.

Jurvan kappeliseurakunta Kurikan alueseurakunta
Virastotalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Vastuualueet:
Jurvan- ja Kurikan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa sekä näiden alueiden päihdetyö ja työttömien toiminta. Jurvan kappeliseurakunnan kehitysvamma-, mielenterveys-, ja omaishoitajatyö sekä Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Tuppi-Kenttä, Koskimäki ja Närvijoki sekä Jurvasta Järvenpään alue.

Johtava diakoniatyöntekijä
Saurakuntakeskus, Kurikantie 21

Vastuualueet:
Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Diakoniatyön suunnittelu ja kehittäminen koko seurakunnan alueella sekä Kurikan alueseurakunnan ja Jurvan kappeliseurakunnan Ruokapankki.

Aluevastuu ja diakoniapiiri:
Kurikan keskustan ja Jyrän alue. Kirkonkylän diakoniapiiri ja Jyrän päiväpiiri.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21

Vastuualueena:

Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan mielenterveystyö, erityislapsi- ja kehitysvammatyö ja romanityö.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:

Koivisto-Levi, Polvi, Korpi, Lohiluoma, Mieto, Juoni, Pitkämö ja Säntti-Laulaja. Kurikan keskustasta Reinikan ja Kangas-Kaistilan alueet.

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan mielenterveystyö ja hävikkiruoanjako. Kappeliseurakunnan lähetyssihteerin tehtävät.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Aho, Jokipii, Kanto, Keskikylä, Ilvesjoki, Koskue ja Ylivalli. Koskuen Olopäivä ja Ylivallin päiväpiiri.

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jurvan kappeliseurakunta
Virastotalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Vastuualueet:
Jurvan kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan vanhustyö ja Olopäivät. Koko seurakunnan isovanhempi-lapsenlapsityö. Lähetyssihteerin tehtävät kappeliseurakunnassa.

Aluevastuu ja diakonia- ja seurakuntapiirit:

Kesti, Niemenkylä, Metsäkylä, Sarvijoki ja Jurvan Kirkonkylä sekä Jurvasta Tainuskylän alue.