Jalasjärven kappeliseurakunta

"Nyt ihmettelen tässä, näin, Herra, elämässä lastasi talutat: suot armolahjojasi ja hoidat sanallasi ja joka päivä armahdat." (Virsi 560:3)

Nämä sanat ovat syntyneet Jalasjärvellä vuonna 1790 tuolloisen kappalaisen Elias Laguksen kääntämänä.

Yhä tänäänkin kappeliseurakuntamme kutsuu väkeä ihmettelemään Jumalan suuruutta. Hän taluttaa, antaa armolahjojansa, hoitaa sanallaan ja joka päivä armahtaa.

Olet tervetullut lepäämään ja toimimaan!

Ota rohkeasti yhteyttä

Seurakunnan työntekijät ovat sinua varten. Kun tarvitset apua perhejuhlien järjestämiseen, arjen huoliin tai kaipaat lisätietoa toiminnastamme, ota meihin yhteyttä.

Seurakuntatoimisto
puh. (06) 451 0112
(ma-pe klo 9-12 ja 13-15)

Kurikan srk-toimisto avoinna: ma-pe klo 9-12 ja 13-15