Riihikappeli, Saukkoranta

Saukkotie 231, 61300 Kurikka

Avoinna tilaisuuksien yhteydessä

Riihikappeli, Saukkoranta

Riihikappeli sijaitsee Saukkorannan leirikeskuksen yhteydessä. Leireillä sitä käytetään leirikirkkona.

Riihikappelissa pidetään pääsääntöisesti erilaisia hartaushetkiä. Se kokoaa ihmisiä hartaushetkiin erityisesti pääsiäisen ja joulun aikaan. Lämminhenkisen, tunnelmallisen ja intiimin luonteensa vuoksi riihikappeli toimii paikkana hiljentymiselle ja rukoukselle. Riihikappeliin mahtuu 60 henkeä. Siellä on mahdollista järjestää esim. pienimuotoisia vihki- tai kastetilaisuuksia.

Riihikappeli on historialtaan Hautalan tilan vanha riihi Luovankylästä. Se siirrettiin ja rakennettiin kappeliksi vuonna 1997.

Kurikan alueseurakunnan tilavaraukset kirkkoherranvirastosta.

Pysäköinti ja esteettömyys

Parkkipaikka löytyy leirikeskuksen alarakennuksen edestä. Invapaikka on kappelin vieressä.

Riihikappeliin pääsee kulkemaan pyörätuolilla, mutta ovi ei avaudu sähköisesti. Riihikappeli on lämmin myös talvella.

Vaativa pyörätuolireitti

Saukkotie 231, 61300 Kurikka

Mielenterveysväen jouluhartaus

Tervetuloa mielenterveysväen jouluhartauteen ja joulupuurolle Saukkorantaan!

Saukkotie 231, 61300 Kurikka

Keva-jouluhartaus aluesrk

Tervetuloa Kehitysvammaisten jouluhartauteen Saukkorantaan!