Sähly

Tule pelaamaan sählyä kanssamme. Seurakunta tarjoaa sählyvuoroja seurakunnan sekä koulujen liikuntasaleissa. Sählykerhoja on niin ala- ja yläkoululaisille kuin lukiolaisillekin. Isät pääsevät pelamaan alakouluikäisten poikiensa kanssa isä-poikasählyyn. Vuoroja löytyy myös nuorille aikuisille ja naisille.

Sähly

Kaikki sählyvuorot ovat maksuttomia ja mukaan voi tulla kesken kauden.

Naisille

Tiistaisin seurakuntakeskuksen alasalissa. Mukaan oma maila ja sisäpelikengät. Yhdyshenkilö Anne Viljanmaa p. 040 573 2083.

Nuorille aikuisille

Lauantaisin seurakuntakeskuksen alasalissa klo 16.00-18.00. Vuoro on tarkoitettu sekä naisille että miehille, vaikka tällä hetkellä pelaajat ovat pääasiassa miehiä.  Mukaan oma maila ja sisäpelikengät. Yhdyshenkilö Antti Sairanen p. 044 312 1214.

Nuorille

Vapaaehtoisten nuorten vetämissä sählyssä pääset pelaamaan hyvässä seurassa ja kokemaan onnistumisen iloa vaatimustasoon katsomatta. Mukaan voit tulla joko vain yhdeksi kerraksi tai innostuessasi vaikka koko kaudeksi, maksutta. Ota mukaasi sisäliikuntavarusteet ja halutessasi omat välineet. Voit käyttää myös seurakunnan mailoja. Jokaiseen kerhokertaan kuuluu hartaus.

Alakouluikäisille pojille

Vapaaehtoisten nuorten vetämissä sählykerhoissa pääset pelaamaan sählyä hyvässä seurassa ja kokemaan onnistumisen iloa vaatimustasoon katsomatta. Mukaan voit tulla joko vain yhdeksi kerraksi tai innostuessasi vaikka koko kaudeksi, maksutta. Ota mukaasi sisäliikuntavarusteet ja halutessasi omat välineet. Voit käyttää myös seurakunnan mailoja. Jokaiseen kerhokertaan kuuluu hartaus. Kerhoon voi tulla mukaan kesken kauden.

Isä-Poikasähly

Vapaaehtoisen aikuisen vetämissä sählykerhossa pääset pelaamaan sählyä isien ja poikien kanssa. Koet onnistumisen iloa vaatimustasoon katsomatta. Mukaan voit tulla joko vain yhdeksi kerraksi tai vaikka koko kaudeksi, maksutta. Ota mukaasi sisäliikuntavarusteet ja halutessasi omat välineet. Voit käyttää myös seurakunnan mailoja. Poika voi tulla kerhoon ilman isää, mutta isä tuloo pojan kanssa.

Mistä näen 1.-6.lkn kerhot?

Etusivulta, seurakunnan tapahtumia kalenterista. Klikkaa kohtaa lapsille ja lapsiperheille. Valitse oikea kk. Huomioithan, että Kurikan alueseurakunnan kerhot alkavat viikolla 37. Koulujen kautta jaetaan kerhoesitteet koululaisille. Esitteitä voi kysellä opettajanhuoneesta, mikäli lapsesi ei ole kerhoesitettä saanut.

Aluekappalainen
Virastotalo, Kurikantie 21