Lähetyssihteerit

Lähetyssihteerit toimivat linkkinä maailmalla toimivien lähetystyöntekijöiden ja lähettäjäseurakuntien välillä ja organisoivat lähetyksen toimintaa seurakunnassa.

Tutustu myös lähetyksen myymälöihin: Lähetyskanttuuri Kurikassa, Kirppis Jalasjärvellä ja Kirjakirppis Jurvassa.

Lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Lähetyskanttuuri/Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jalasjärven kappeliseurakunta
Virastotalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan mielenterveystyö ja hävikkiruoanjako. Kappeliseurakunnan lähetyssihteerin tehtävät.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Aho, Jokipii, Kanto, Keskikylä, Ilvesjoki, Koskue ja Ylivalli. Koskuen Olopäivä ja Ylivallin päiväpiiri.

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jurvan kappeliseurakunta
Virastotalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jurvan kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan vanhustyö ja Olopäivät. Koko seurakunnan isovanhempi-lapsenlapsityö. Lähetyssihteerin tehtävät kappeliseurakunnassa.

Aluevastuu ja diakonia- ja seurakuntapiirit:

Kesti, Niemenkylä, Metsäkylä, Sarvijoki ja Jurvan Kirkonkylä sekä Jurvasta Tainuskylän alue.