Kurikan seurakuntakeskus

Kurikantie 21 , 61300 Kurikka
(06) 451 0160 (keittiö)

Avoinna tilaisuuksien yhteydessä

Seurakuntakeskuksen pääovi keskellä ja kulku diakoniatoimistoon kuvassa vasemmalla.

Kurikan seurakuntakeskus on rakennettu 1969. Siinä on kolme kokoontumistilaa: iso sali (200 henkeä), pieni sali (80 henkeä) ja kahvio (120 henkeä). Kahvio ja iso sali muodostavat yhden tilan, mutta ovat erotetttavissa siirtoseinällä. Lisäksi eri tilojen välissä on suuri eteinen, jota voidaan käyttää myös laajennusvarana. Näitä tiloja voi vuokrata myös perhejuhlien, kuten muistotilaisuuksien järjestämiseen. Eri herätysliikkeet tai järjestöt järjestävät seurakuntakeskuksessa omia tilaisuuksiaan. Tilojen varauksista vastaa seurakuntatoimisto.

Rakennuksessa yksi siipi on varattu diakoniatyölle, ja toinen lapsityölle. Alakerrassa on täysikokoinen palloilusali, jota käyttävät seurakunnan eri toimintaryhmät.

Seurakuntakeskuksessa on laitoskeittiö, joka huolehtii tarvittavista tarjoiluista.

Tilavaraukset seurakuntatoimistosta.

Esteettömyys

Kurikan seurakuntakeskuksen ovet toimivat sähköisesti. Pääovista ja diakoniatoimiston ovesta pääsee kulkemaan pyörätuolilla invaluiskaa pitkin. Seurakuntakeskuksessa on myös inva-mitoitetut wc-tilat. Seurakuntakeskuksen isossa salissa on lisäksi induktiosilmukka huonokuuloisia varten.

Katso kuvia seurakuntakeskuksesta »

Lastenhoitohuone

Kurikantie 21, 61300 Kurikka

Isä-Poikasähly

Isien ja poikien yhteinen peli salibandyn äärellä.

Kurikantie 21, 61300 Kurikka

ELY:n myyjäiset