Kurikan seurakuntakeskus

(06) 451 0160 (keittiö)

Avoinna tilaisuuksien yhteydessä

Kurikan seurakuntakeskus

Kurikan seurakuntakeskus on rakennettu 1969. Siinä on kolme kokoontumistilaa: iso sali (200 henkeä), pieni sali (80 henkeä) ja kahvio (120 henkeä). Kahvio ja iso sali muodostavat yhden tilan, mutta ovat erotetttavissa siirtoseinällä. Lisäksi eri tilojen välissä on suuri eteinen, jota voidaan käyttää myös laajennusvarana. Näitä tiloja voi vuokrata myös perhejuhlien, kuten muistotilaisuuksien järjestämiseen. Eri herätysliikkeet tai järjestöt järjestävät seurakuntakeskuksessa omia tilaisuuksiaan. Tilojen varauksista vastaa kirkkoherranvirasto.

Rakennuksessa yksi siipi on varattu diakoniatyölle, ja toinen lapsityölle. Alakerrassa on täysikokoinen palloilusali, jota käyttävät seurakunnan eri toimintaryhmät.

Seurakuntakeskuksessa on laitoskeittiö, joka huolehtii tarvittavista tarjoiluista.

Esteettömyys

Kurikan seurakuntakeskuksen ovet toimivat sähköisesti. Pääovista ja diakoniatoimiston ovesta pääsee kulkemaan pyörätuolilla inva-luiskaa pitkin. Seurakuntakeskuksessa on myös inva-mitoitetut wc-tilat. Seurakuntakeskuksen juhlasalissa on lisäksi induktiosilmukka huonokuuloisia varten.

Katso kuvia seurakuntakeskuksesta »

Kurikantie 21, 61300 Kurikka

Omaishoitajien vertaistukitapaaminen

Tervetuloa omaishoitajien vertaistukitapaamiseen!

Kurikantie 21, 61300 Kurikka

Virsiryhmä

Virsiryhmä seurakuntakeskuksen isossa salissa klo 13.