Lähetyspiiri

Tule mukaan lähetyspiiriin. Lähetystyötä tehdään lähellä ja kaukana. Se perustuu lähimmäisen auttamiseen ja evankeliumin eteenpäin viemiseen. Lähetystössä kerrotaan ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta. Lähetystyö kuuluu ihan meille jokaiselle!

Kukkia kirjan päällä.
Lähetyspiirit tukevat lähetystyötä keräämällä varoja lähetystyön hyväksi. Piireissä luetaan lähettikirjeitä, lauletaan virsiä, pidetään hartaus, jutellaan kuulumisia ja pohditaan maailman menoa. Keräämme varoja mm. vapaaehtoisin lahjoituksin, kolehdein, kahvirahana ja arvonnoin.

Piirejä pitää lähetyssihteeri tai seurakunnan vapaaehtoiset. Lähetyspiireihin kokoontuu usein vanhempaa väkeä, mutta myös nuoria toivotaan tulevan mukaan enemmän toimimaan yhteisen lähetystyön hyväksi.

Piirejä toimii useita koko Kurikan alueella. Usein kesällä piirit ovat tauolla, mutta muuten pyrimme kokoontumaan säännöllisesti. Piireihin voi tulla mukaan koska vain. Lähetyssihteereiltä voit kysellä lisätietoa kokoontuvista piireistä.

 

Laurinrinteen lähetyspiiri (Kurikka)

Laurinrinteen lähetyspiiri, on joka toinen viikko Laurinrinteen kerhohuoneessa (Tiilitie 3) klo 13-14. Piiriä pitää alueseurakunnan lähetyssihteeri. Laurinrinteen lähetyspiiri kerää vapaaehtoisin lahjoituksin varoja PipliaseuranLinkki avautuu uudessa välilehdessä työn tukemiseen. Olet tervetullut myös mukaan piiriin.

 

Suomen Lähetysseuran piiri (Kurikka)

Piiri kokoontuu satunnaisesti vuoden aikana. Keräämme varoja nimikkolähetti Hanna Oja-Nisulan ja Nepalin terveydenhuoltotyön tukemiseen osallistumalla yhteisiin suuriin lähetystapahtumiin kuten isänpäivälounaaseen ja markkinoihin. Meillä on myös joka kesä yksi kesätorivuoro. Tarkempaa tietoa piirin kokoontumisesta saat Leena Muurimäeltä, puh. 0400 163 415. Seuraa myös kirkollisia ja nettisivujen tapahtumakalenteria.

 

Sley:n piiri (Kurikka)

Piiri kokoontuu satunnaisesti vuoden aikana. Keräämme varoja nimikkoläheteille Anna-Liisa ja Paavo Markkulalle osallistumalla yhteisiin suuriin lähetystapahtumiin kuten isänpäivälounaaseen ja markkinoihin. Meillä on myös joka kesä yksi kesätorivuoro. Tarkempaa tietoa piirin kokoontumisesta saat Sisko Hällströmiltä, puh. 040 501 5071. Seuraa myös kirkollisia ja nettisivujen tapahtumakalenteria.

 

Ely:n piiri (Kurikka)

Piiri kokoontuu joka toinen viikko. Tarkempaa tietoa piirin toiminnasta saat Sirpa Keski-Antilalta puh. 0400 974102

 

Kansanlähetyksen piirit (Kurikka)

Piirit eivät ole lähetyspiiri-nimellä, mutta lähetys on mukana kaikessa toiminnassamme. Tuemme Salmisen perhettä mm. keräämällä kolehtia heille tilaisuuksissamme. Myös KL:n Israel-työlle kerätään kolehteja. (Israel-ilta Kareliatuvalla kerran kuukaudessa) Lisätietoa saat Heikki Koskelalta puh. 040 8432761

  1. Raamattupiiri joka maanantai klo 19, Karelituvalla, Mäkitie 44 (Ei kesä-elokuu)
  2. Ilosanomapiiri perjantaisin klo 19, Karelituvalla, Mäkitie 44. Monenlaisia teemoja: rukous-, laulu-, yhteys- ja Israel-iltoja. Myös seuroja ja lähettivierailuja ja lähetysiltoja.

 

Uusheräys (Kurikka)

Uusheräyksellä ei ole varsinaista lähetyspiiriä, vaan kokoonnumme lähetyksen merkeissä useimmiten kotiseuroihin, noin kerran kuukaudessa. Tuemme Hanna Oja-Nisulan työtä kolehdein. Lisätietoa voit kysellä Mari Pakkaselta p. 0400-181144

 

Ilvesjoen lähetyspiiri (Jalasjärvi)

Ilvesjoen lähetyspiiri kokoontuu Jalasjärvellä Toimelassa (Ilvesjoentie 691Linkki avautuu uudessa välilehdessä) maanantaisin klo 12.

  • Kuka vastaa?
  • Kuinka kauan kestää?

 

Ilosanoman iltapäivä (Jurva)

Kokoonnumme kerran kuukaudessa Jurvan seurakuntatalolla, Kauppatie 12. Iltapäivän ohjelmassa ovat mukana SLEY:n edustaja, Anne Valtonen ja Esa-Pekka Silvola. Iltapäivän tuotto kohdennetaan lähetystyöhön.

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan mielenterveystyö ja hävikkiruoanjako. Kappeliseurakunnan lähetyssihteerin tehtävät.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Aho, Jokipii, Kanto, Keskikylä, Ilvesjoki, Koskue ja Ylivalli. Koskuen Olopäivä ja Ylivallin päiväpiiri.

 

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jurvan kappeliseurakunta
Virastotalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jurvan kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan vanhustyö ja Olopäivät. Koko seurakunnan isovanhempi-lapsenlapsityö. Lähetyssihteerin tehtävät kappeliseurakunnassa.

Aluevastuu ja diakonia- ja seurakuntapiirit:

Kesti, Niemenkylä, Metsäkylä, Sarvijoki ja Jurvan Kirkonkylä sekä Jurvasta Tainuskylän alue.