Ruusuja nuottien päällä.

Musiikki

Seurakunta tarjoaa monipuolista musiikillista toimintaa kaikille ikäryhmille. Seurakunnassamme harjoittelee mm. laaja kirjo erilaisia kuoroja. Tutustu ja löydä itsellesi sopiva ryhmä.

Kuorot aloittavat uutta harjoituskautta aina syksyllä, jolloin on paras aika tulla mukaan uutena kuorolaisena. Myös projektiluonteisia bändejä kootaan silloin tällöin. Ole yhteydessä kanttoreihin, jos mielit mukaan!

HENGELLISTEN LAULUJEN TOIVEKONSERTTI  Kurikan kirkossa 2.4.2019 klo 18 Yhteisvastuun hyväksi

Minkä laulun sinä haluaisit kuulla? Klikkaa alla olevaa banneria ja kerro se meille! Äänestysaikaa on 10.3.2019 asti. Eniten ääniä saaneet toiveet toteutetaan konsertissa. Konsertissa mukana Kurikan alueen muusikoita sekä kanttori Miia Latva-Nikkola ja diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Virastotalo, Kurikantie 21
61300 Kurikka