Ruusuja nuottien päällä.

Musiikki

Seurakunta tarjoaa monipuolista musiikillista toimintaa kaikille ikäryhmille. Seurakunnassamme harjoittelee mm. laaja kirjo erilaisia kuoroja. Tutustu ja löydä itsellesi sopiva ryhmä.

Kuorot aloittavat uutta harjoituskautta aina syksyllä, jolloin on paras aika tulla mukaan uutena kuorolaisena. Myös projektiluonteisia bändejä kootaan silloin tällöin. Ole yhteydessä kanttoreihin, jos mielit mukaan!

Kurikka LOVE 14.2.2020

Haluatko yllättää puolison, ystävän tai vaikka työkaverin ystävänpäivänä 14.2.2020?

Kerro tarinasi ja teidän yhteinen kappaleenne, voitte päästä osaksi KurikkaLOVE- iltaa Kurikan seurakuntakeskuksessa 14.2.2020 klo 18. Valitut kappaleet ja tarinat esitellään illan aikana televisiosta tutuksi tulleen SuomiLOVEn tyyliin. Tervetuloa mukaan!

Klikkaamalla tästä linkistä pääset toivomaan laulua ja kertomaan teidän tarinaa.

Virastotalo, Kurikantie 21
61300 Kurikka