Päiväkerho

Seurakunnan päiväkerhossa tuetaan perheiden kristillistä kasvatusta ja lasten sosiaalisten taitojen kehitystä.

Ilmoittaudu syksyn päiväkerhoihin 15.2.-15.3.2018 »

Päiväkerho alkaa aina pienellä hartaushetkellä. Yhdessä lasten kanssa keskustelemme turvallisesta Jumalasta ja Jeesuksesta, jotka rakastavat jokaista ihmistä arvokkaana ja ainutkertaisena. Lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja kasvua toteutetaan kerhossa myös askartelun, musiikin, laulun ja liikunnan keinoin. Samalla opitaan toimimaan ryhmässä yhdessä toisten kanssa. Kerhon ohjelmaan kuuluu myös loru- ja satuhetkiä sekä vapaata ja ohjattua leikkiä.

Kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan. Päiväkerhoa järjestetään Kurikan seurakuntakeskuksessa, Jyrän seurakuntakodilla, Jurvan Pappilassa, Jalasjärven seurakuntatalolla, Luopajärven kerhotilassa ja Koskueen seurakuntakodilla. Päiväkerho on tarkoitettu 4-5-vuotiaille lapsille.

Päiväkerho on ilmainen. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Nalle ja leijona
Päiväkerhon sukkasoppa

Mitä mukaan kerhoon?

• Tilava kerhoreppu
  • Pienet terveelliset eväät: leipää, mehu/vesi/juoma, hedelmän tai juureksen paloja jne.
  • Sisätossut liukastumisen estämiseksi
  • Ulkovaatetus sään mukainen. Lasten vaatteiden, kenkien ym. nimikointi olisi toivottavaa!
  • Tavalliset arkivaatteet, että voi huoletta askarrella: maalata, leikata ja liimata

Hakeminen päiväkerhoon

Hakuaika syksyllä alkaviin päiväkerhoryhmiin on helmi-maaliskuussa, mutta vapaita paikkoja voi tiedustella vielä kerhokauden aikana. Hakuaikana linkki ilmoittautumislomakkeelle löytyy alempaa sivulta.