perhekerho
Perhekerho kokoontuu Jurvan pappilassa

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella toisten aikuisten sekä lastenohjaajien kanssa.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset äidin, isän tai muun lapsia hoitavan aikuisen kanssa. Aloitamme kerhotuokion yhteisellä kirkkovuoteen liittyvällä hartaudella ja toimintatuokiolla. Tämän jälkeen on vapaata leikkiä ja keskustelua. Perhekerho on oiva tapa tuoda lapsi mukaan seurakunnan toimintaan pienestä pitäen. Samalla vanhemmille tarjoutuu mahdollisuus keskustella muiden vanhempien ja seurakunnan työntekijöiden kanssa omaan arkeen liittyvistä asioista.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla myös kesken kerhokauden. Kerhojen toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat. Silloin tällöin kerhossa voi vierailla myös muita seurakunnan työntekijöitä.

Koko Kurikan alueella ( Kurikan alueseurakunnassa sekä Jurvan- ja Jalasjärven kappeliseurakunnissa ) kerhokerta kestää puolitoista tuntia. Tulethan ajoissa paikalle.
Puolessa välissä nautimme omia eväitä  ja seurakunta tarjoaa kahvia, teetä ja mehua.

Kurikassa perhekerho kokoontuu klo 10 -11.30:
maanantaisin Miedon seurakuntakodilla
keskiviikkoisin  Jyrän seurakuntakodilla sekä seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloissa.

Jurvassa perhekerho kokoontuu: keskiviikkoisin klo 10 - 11.30 pappilassa.

Jalasjärvellä  perhekerho kokoontuu:
maanantaisin klo 10 - 11.30 seurakuntatalon päiväkerhotilassa
keskiviikkoisin klo 10 - 11.30 Luopajärven kerhotilassa.

Vastaava lastenohjaaja
Seurakuntakeskus, Kurikantie 21