Perhekerhon lapsia ja aikuisia seurakuntakeskuksessa

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella toisten aikuisten sekä lastenohjaajien kanssa.

PERHEKERHOT alkavat elokuussa viikolla 33 !

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset äidin, isän tai muun lapsia hoitavan aikuisen kanssa. Aloitamme kerhotuokion yhteisellä kirkkovuoteen liittyvällä hartaudella ja toimintatuokiolla. Tämän jälkeen on vapaata leikkiä ja keskustelua. Perhekerho on oiva tapa tuoda lapsi mukaan seurakunnan toimintaan pienestä pitäen. Samalla vanhemmille tarjoutuu mahdollisuus keskustella muiden vanhempien ja seurakunnan työntekijöiden kanssa omaan arkeen liittyvistä asioista.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla myös kesken kerhokauden. Kerhojen toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat. Silloin tällöin kerhossa voi vierailla myös muita seurakunnan työntekijöitä.

Koko Kurikan alueella ( Kurikan alueseurakunnassa sekä Jurvan- ja Jalasjärven kappeliseurakunnissa )
Huomioithan, että kerhokerta kestää nyt kaksi tuntia!
Puolessa välissä nautimme omia eväitä  ja seurakunta tarjoaa kahvia, teetä ja mehua.

Kurikassa perhekerho kokoontuu klo 9.30 - 11.30:
maanantaisin Hominrinteessä hiihtomajalla, Homintie 10, Luopa.
tiistaisin Miedon seurakuntakodilla, Mietaantie 329.
keskiviikkoisin  seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloissa, Kurikantie 21
torstaisin Jyrän seurakuntakodilla, Pajupolku 4.

Jurvassa perhekerho kokoontuu: keskiviikkoisin klo 9.30 - 11.30 pappilassa.

Jalasjärvellä  perhekerho kokoontuu:
maanantaisin klo 9.30 - 11.30 seurakuntatalon päiväkerhotilassa, kirkkotie 1.
keskiviikkoisin klo 9.30 - 11.30 Luopajärven perhekerho seurakuntatalolla Jalasjärvellä.

ILTAPERHEKERHO Kurikan seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloissa
kerran kuukaudessa maanantaisin klo 17.30 - 19.00
Leikitään, lauletaan, hiljennytään ja jutellaan. Myös alakerran liikuntasali on käytettävissä.
Tarjolla mehua/teetä /kahvia. Voit otaa mukaan omat eväät.
Tervetuloa mukaan kaikenikäiset !
Kokoontumiset syyskaudella 2019: 26.8. / 30.9. / 28.10. / 25.11.

Vastaava lastenohjaaja
Seurakuntakeskus, Kurikantie 21