Koskuen kirkkokuoro

Koskuen kirkkokuoro palvelee laulaen!

Kuorossa laulaminen on antoisa, virkistävä, terveellinen ja kehittävä harrastus. Ohjelma vaihtelee klassisen kirkkomusiikin helmistä uusimpiin hengellisiin lauluihin. Konsertit, retket ja matkat kuuluvat kuoron ohjelmaan. Harjoitusten alussa on äänenmuodostustuokio. Kuoroon liittyminen ei edellytä aiempaa kuorokokemusta. Laulukoetta ei ole.

Kuoro harjoittelee pääsääntöisin joka toinen keskiviikko klo 19 Koskuen seurakuntakodilla. Tarkista aika etukäteen lehdestä (poikkeukset), seurakunnan nettisivuilta tai soita kanttorille. Uudet laulajat otamme ilolla vastaan!

Koskuen kirkkokuoro on rekisteröity yhdistys. Yhteistyötä tehdään naapurikuorojen kanssa (esim. Jalasjärven kirkkokuoro).

Kuoron tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää seurakunnan toimintaan soveltuvaa hengellistä musiikkia ja näin palvella seurakuntaa sävelten ja laulun keinoin. Tärkeimpänä paikkana tässä on Koskuen kirkko, joka toimii kuoron kotikirkkona. Tavoitteena on musiikillisten haasteiden sekä oppimisen ja onnistumisen riemun tarjoaminen kuorolaisille.

Seurakunnan kuorossa laulaminen on ilmainen harrastus. Tervetuloa mukavaan joukkoomme aloittamaan uusi harrastus!

Ota rohkeasti yhteys Samuli-kanttoriin!