Sururyhmä läheisenä menettäneille omaisille Kurikassa 19.8.2021 alkaen.
Sururyhmän esite syksy 2021

Sururyhmä

Sururyhmässä keskustellaan läheisen menetyksestä, surusta ja eteenpäin pääsemisestä.

Ryhmä kokoontuu yhteensä 6 kertaa ja ryhmiä on kaksi vuodessa. Syksyn ryhmä kokoontuu Kurikan seurakuntakeskuksessa ja kevään ryhmä vuorovuosin Jurvassa tai Jalasjärvellä, vuonna 2021 kevään ryhmä oli Jalasjärvellä. Kaikki ryhmät on tarkoitettu koko seurakunnan alueella asuville.

Sururyhmä on tarkoitettu läheisensä menetystä sureville. Ryhmään ilmoittaudutaan ennen ensimmäistä tapaamista. Ryhmän koko on 3-10 henkilöä. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Jokainen kokoontuminen päättyy hartauteen. Kokoonnumme seurakuntakeskuksessa tai seurakuntataloilla.

Vuosittain on myös Seinäjoen seudun alueellinen sururyhmä itsemurhan kautta omaisensa menettäneille.

Touko-kesäkuussa 2021 järjestetään Jalasjärven kirkossa ja elokuussa Kurikan kirkossa Ilta Lohdutukselle, johon kaikki läheistään tai ystäväänsä kaipaavat ovat tervetulleita. Uusi sururyhmä alkaa Kurikassa tämän jälkeen.