Sururyhmässä keskustellaan läheisen menetyksestä, surusta ja eteenpäin pääsemisestä.

Ryhmä kokoontuu yhteensä 6 kertaa ja ryhmiä on kaksi vuodessa. Syksyn 2022 ryhmä kokoontuu Kurikan seurakuntakeskuksessa. Kaikki ryhmät on tarkoitettu koko seurakunnan alueella asuville.

Sururyhmä on tarkoitettu läheisensä menetystä sureville. Ryhmään ilmoittaudutaan ennen ensimmäistä tapaamista. Ryhmän koko on 3-10 henkilöä. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Jokainen kokoontuminen päättyy hartauteen. Kokoonnumme seurakuntakeskuksessa tai seurakuntataloilla.

Kurikan seurakuntakeskuksen Kokoushuoneessa (Kurikantie 21) 25.8.2022 alkava ryhmä alkaa kahvitarjoilulla klo 17.30. Käynti pääovesta.

Ensimmäisellä kerralla kokoonnumme klo 17.30-19.30. Silloin myös päätämme, onko iltakokoontuminen hyvä vai toivooko ryhmä kokoontumista johonkin muuhun kellonaikaan. Kokoonnumme torstaisin viikon tai kahden viikon välein. Toivomme ennakkoilmoittautumista 8.-24.8. diakoniatyöntekijä Leena Ranta-Oppaalle, p. 050 4323 471.

Vuosittain on myös Seinäjoen seudun alueellinen sururyhmä itsemurhan kautta omaisensa menettäneille.

Kurikan kirkossa järjestetään 11.8. klo 18 Ilta Lohdutukselle-tilaisuus, johon kaikki läheistään tai ystäväänsä kaipaavat ovat tervetulleita. Tilaisuus on musiikkipainotteinen ja siellä on tilaisuus sytyttää kynttilä läheisen muistolle ja kaipaukselle.