Lähetystyö

Lähetystyö perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn: " Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni; kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Mark. 28:19-20

Lähetystyössä kerrotaan ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta ja palvellaan lähimmäistä lähellä ja kaukana. Lähetystyö kuuluu ihan meille jokaiselle!

Sinäkin voit olla mukana tekemässä lähetystyötä.

Tule Sukkapiiriin kutomaan sukkia, kirpparille myyjäksi, vauvakassien tekijäksi, kahvin myyjäksi tai leipojaksi tapahtumiin. Lähetystyöhön voit tuoda mukaan oman osaamisesi, kaikkia tarvitaan. Tehdään yhdessä hyvää.

Löydät lähetyksen myymälät tästä linkistä.

Lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Lähetyskanttuuri/Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka
Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jalasjärven kappeliseurakunta
Virastotalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan mielenterveystyö ja hävikkiruoanjako. Kappeliseurakunnan lähetyssihteerin tehtävät.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Aho, Jokipii, Kanto, Keskikylä, Ilvesjoki, Koskue ja Ylivalli. Koskuen Olopäivä ja Ylivallin päiväpiiri.

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jurvan kappeliseurakunta
Virastotalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jurvan kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan vanhustyö ja Olopäivät. Koko seurakunnan isovanhempi-lapsenlapsityö. Lähetyssihteerin tehtävät kappeliseurakunnassa.

Aluevastuu ja diakonia- ja seurakuntapiirit:

Kesti, Niemenkylä, Metsäkylä, Sarvijoki ja Jurvan Kirkonkylä sekä Jurvasta Tainuskylän alue.