Toimintaa mielenterveysväelle

Mielenterveysväen toiminnassa keskitytään mukaan tulevien ja heidän läheistensä hengelliseen hoitoon ja henkiseen jaksamiseen.

Järjestämme mielenterveysväelle sekä koko seurakunnan yhteisiä että paikallisia tapahtumia Jalasjärvellä, Jurvassa ja Kurikassa. Koko seurakunnan tapahtumia ovat pääsiäis- ja jouluhartaus Saukkorannassa sekä leiripäivä Kesärannan leirikeskuksessa.

Vaikeassa elämäntilanteessa voit aina ottaa yhteyttä myös seurakuntamme diakoniatyöntekijöihin. Ennen kaikkea diakoniatyöntekijät ovat kaikkien kurikkalaisten käytettävissä keskustelua varten missä elämäntilanteessa tahansa.

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan mielenterveystyö ja hävikkiruoanjako. Kappeliseurakunnan lähetyssihteerin tehtävät.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Aho, Jokipii, Kanto, Keskikylä, Ilvesjoki, Koskue ja Ylivalli. Koskuen Olopäivä ja Ylivallin päiväpiiri.