Keskenkasvuuset

Keskenkasvuuset on naiskuoro, joka on tarkoitettu työikäisille laulajille. Ohjelmistomme koostuu pääasiassa suomalaisesta gospelmusiikista. Kuoronjohtajana toimii Esa-Pekka Silvola.

Kuorosta saa hyvän harrastuksen, ystäviä, hyvää seuraa ja yhdessä laulamisen iloa. Kuoro on ilmainen musiikkiharrastus ja eikä aiempaa kuorokokemusta edellytetä.

Keskenkasvuuset esiintyy sekä yksin että usein myös yhdessä Sarvijoen laulajien kanssa. Esiinnymme jumalanpalveluksissa ja usein mm. kauneimmissa joululauluissa. Kuoroon kuuluminen ei edellytä, että täytyy olla uskovainen. Harjoiteltavat laulut ja esiintymistilaisuudet ovat pääsääntöisesti kuitenkin hengellisiä.

Harjoittelemme joka toinen maanantai klo 18 Jurvan seurakuntatalolla.

Kuoron uusi harjoituskausi alkaa aina syksyllä, jolloin on paras aika tulla mukaan uutena kuorolaisena.

Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatoimisto, Kauppatie 12