Isoset ja kerhonohjaajat

Kurikan seurakunta tarjoaa isoskoulutuksen, joka on yhteinen Kurikan alueseurakunnan, Jalasjärven ja Jurvan kappeliseurakunnan nuorille.

Kerhonohjaajana voit toimia rippikulun jälkeen. Kerhonohjaajien tehtäviä löytyy koko seurakunnan alueelta. Ota yhteys alueesi työntekijään. Yhteystiedot alla.

Kerhon ohjaaminen

Kurikan seurakunta tarjoaa nuorille mahdollisuuden rippikoulun jälkeen toimia vapaaehtoisena ohjaajana tyttö-ja poikakerhoissa. Kerhonohjaaja vastaa kerhosta ja sen sisällöstä. Hän suunnittelee yhdessä kerholaisten kanssa, mitä kerhossa tehdään. Tällä hetkellä Kurikassa toimii pojille sähly-ja jalkapallokerho sekä tytöille tyttö-, liikunta- ja kokkikerhoja. Kerhot ovat sisällöltään monipuolisia. Mikäli sinulla on joku erityisosaaminen tai innostuksenkohde, voit olla yhteydessä seurakunnan nuorisotyöntekijään ja pohtia hänen kanssa esim. heppakerhon tai pelikerhon perustamista.

Uusille vapaaehtoisille kerhonohjaajille järjestetään koulutus kerran vuodessa. Siinä käydään läpi kerhoon liittyviä asioita mm. hartauden pito, ensiaputaidot, ryhmän ohjaaminen ja leikkien pitäminen.

Vapaaehtoisille kerhonohjaajille maksetaan puolen vuoden välein kerhonohjaajapalkkio. Yksin pidetystä kerhosta maksetaan 12 €/kerta ja yhdessä toisen kerhonohjaajan kanssa pidetystä kerhosta 10€/kerta.

Isoskoulutus

Isoskoulutuksen tavoitteena on isojen siskojen ja veljien opettaminen rippikoululeirejä varten. Isosten tehtäviin kuuluu mm. ryhmän ohjaaminen, hartauksien pito ja iltaohjelmien valmistelu ja toteuttaminen. Isoskoulutus on koko seurakunnan yhteinen. Loka-toukokuun kestävä koulutus järjestetään pitkin vuotta, nuorisotiimin antamien tehtävien ja leirein myötä.  Isoskoulutukseen voit ilmoittuatua alueesi nuorisotyönohjaajalle, tai mainosten mukaan suoraan paikan päälle.

Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Alakouluikäisten kerhot, partio, nuoret, rippikoulut, isostoiminta, yhteydenpito koulujen kanssa.

Lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Lähetyskanttuuri/Toivola, Kurikantie 15
Johtava nuorisotyönohjaaja
Toivola, Kurikantie 15
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Facebook Sari (Sartsa) Vähäaho

Vastuualueena lapset ja nuoret 7-18 v.

Toivola, Kurikantie 15

Poikatyö.