Avoimet työpaikat

Keittiötyöntekijä

Kurikan seurakunta hakee keittiötyöntekijää osa-aikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme ammattitaitoista, itsenäisen työotteen omaavaa keittiötyöntekijää Kurikan seurakuntakeskukseen. Työtehtäviä on myös Jalasjärvellä ja Jurvassa ja toivomme, että sinulla on auto käytössä. Edellytämme keittiöalan koulutusta, hygieniapassia, käytännön työkokemusta vastaavista tehtävistä ja hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja.

Työaika on 50 % + mahdolliset lisätyöt. Määräaikainen työsopimus tehdään neljäksi kuukaudeksi ja työsopimuksen jatko päätetään työsuhteen aikana. Palkkaus Kirvestes:in vaativuusryhmä 303 mukaan ja koeaika on 2 kk. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tehtävä on haettavana KirkkoHR:n kautta 11.7.2022 klo 9.00 mennessä. Haastatteluun voidaan kutsua jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja antaa pääemäntä Pirjo Itävaara, puh. 050 551 8225.

Tästä linkistä löytyy KirkkoHR:ssä Kurikan seurakunnan avoimet työpaikat

Tutustu kirkon avoimiin työpaikkoihin koko Suomen alueelta tästä linkistä.

Kaksi ihmistä pitää sydäntä käsissään.