Avoimet työpaikat

Tutustu kirkon avoimiin työpaikkoihin koko Suomen alueelta tästä linkistä.

Suntio

Hae työpaikkaa 23.9.2019 klo 14 mennessä.

Työn edellytykset

Tehtävään valittavalta edellytämme suntion ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja käytännön työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hakijoilta odotamme kirkon toiminnan ja kirkollisten toimitusten tuntemusta, asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja turvallisuustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Suntion päätehtävinä ovat jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnallisten tapahtumien järjestämiseen liittyvät käytännön tehtävät ml. kirkkotilan siivous.

Suntio työskentelee pääsääntöisesti Kurikan kirkossa, seurakuntatalolla ja hautausmaalla. Suntion esimiehenä toimii kiinteistömestari. Suntion tulee olla evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Työaika ja palkkaus

Työaika tehtävässä on 90,00-116,25 tuntia/3 vkon jaksossa. Työssä painottuu viikonloppu- ja iltatyö. Suntion toimen palkkaus on sijoitettu vaativuusryhmään 401, jossa peruspalkka täydestä työajasta on 1.911,09 €/kk. Toimi voidaan täyttää osa- aikaisena 90 t/ 3vkoa sisältäen suntion em. päätehtävät, jolloin palkkaus on 78 % ( 1.490,65 €/kk). Päätehtävän ohella suntiolle voidaan osoittaa työtehtäviä hautaustoimessa, kiinteistöjen huollossa tai keittiötoimessa. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosidonnaista palkanosaa työkokemuksen perusteella (enintään 15 % peruspalkasta).

Lisätietoja

Lisätietoja antavat kiinteistömestari Timo Eilola, puh. 050 444 9717, s-posti timo.eilola@evl.fi tai talousjohtaja Anna-Liisa Rantakokko, s-posti: anna-liisa.rantakokko@evl.fi , puh. 044 4569020.

Tee hakemus painamalla tästä linkistä.

Hae työpaikkaa 20.9.2019 klo 14 mennessä

Työn edellytykset

Virka on muuta tutkintoa edellyttävä kanttorinvirka (ns. C-virka), jonka pätevyysvaatimus löytyy kirkon säädöskokoelmasta nro 123. Jalasjärven musiikki- ja muu kulttuurielämä on erityisen vilkasta ja yhteistyötä seurakunnan kanssa tehdään paljon. Seurakunta etsii yhteistyökykyistä ja monipuolisesta seurakuntatyöstä innostunutta kanttoria. Jalasjärven kirkossa on uudet, vuonna 2011, Paschenin valmistamat 30-äänikertaiset urut. Valittavan on oltava ev.lut. kirkon jäsen. Häneltä edellytetään hyväksyttävä todistus terveydestä.

Hakuaika ja haastattelut

Hakuaika päättyy 20.9.2019 klo 14. Haastattelupäivä on 2.10.2019. Virka täytetään 1.1.2020 alkaen. Viran sijoituspaikka on Jalasjärven kappeliseurakunta.

Lisätietoja:

Lähempiä tietoja virasta antaa vs.kanttori Miia Latva-Nikkola (050 464 8749) tai kirkkoherra Heikki Sariola (040 505 1482).

Tee hakemus painamalla tästä linkistä.

Kaksi ihmistä pitää sydäntä käsissään.