Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Tältä sivulta näet avoimet työpaikkamme, jotka julkaistaan KirkkoRekry-palvelussa

Kesätöistä voit lukea lisää täältä.

Meillä on avoimena

Kirkkoherran virka

Etsimme kirkkoherraa vilkkaaseen pohjalaisseura­kun­­taam­­me, joka jakautuu kolmeen osaan. Luvassa on monipuolinen työ aktiivisessa yhteisössä, jossa työskentelet yhdessä yli 50 ammattilaisen sekä vapaaehtoisten kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittyä johtajana. Arvostamme kokemusta strategisesta johtamisesta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kurikka on Etelä-Pohjanmaan toiseksi suurin kaupunki, jossa on runsaasti maataloutta, yrittäjyyttä ja harrastusmahdollisuuksia. Työtyytyväisyys seurakunnassamme on tutkitusti korkea. Vaalitapa on välillinen.

Viran erityiset tarpeet ovat:

• Haemme johtajaa, joka kykenee johtamistavallaan innostamaan ja tukemaan henkilöstöä sekä pitämään yllä luottamukseen rakentuvaa työyhteisöä, painotamme kykyä johtaa laaja-alaista organisaatiota, joka koostuu alueseurakunnasta ja kahdesta kappeliseurakunnasta.
  • Edellytämme strategisen johtamisen taitoa ja sitoutumista Kurikan seurakunnan strategiaan.
  • Edellytämme kokemusta esihenkilötyöstä, seurakuntahallinnosta ja kokonaisuuksien johtamisesta.
  • Edellytämme arvostavaa yhteistyökykyä ja halua toimia koko seurakunnan parhaaksi yhdessä työntekijöiden, luottamushenkilöiden, seurakuntalaisten, eri herätysliikkeiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.
  • Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • Meille on tärkeää, että kirkkoherra johtamistyönsä ohella pitää esillä Jumalan sanaa rohkeasti ja monikanavaisesti huomioiden kirkon opin ja säädökset.

Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.

Hakemukseen on liitettävä todistus terveydentilasta ja nimikirjanote, josta ilmenee esteettömyys hakea kirkkoherran virkaa. Virkaan valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa 17.6.2024 kello 15:00 mennessä Lapuan hiippakunnan tuomiokapitulille sähköisesti KirkkoRekry-palvelun kautta osoitteessa kirkkorekry.fi/fi/tyopaikat/kirkkoherra-2353Linkki avautuu uudessa välilehdessä. Hakijoita kehotetaan varautumaan tuomiokapitulin haastatteluun 19.6.2024.

Lisää kirkkoherran valintaprosessista voit lukea kurikanseurakunta.fi/paatoksenteko/kirkkoherran-vaali

Kirkon ammatit -pelin tunnus.