Kurikan seurakunnassa on haettavana

SUNTIO OPPISOPIMUKSELLA

Tule meille opiskelemaan oppisopimuskoulutuksella suntioksi

Kurikan seurakunta tarjoaa sinulle mahdollisuuden suorittaa suntion ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksella. Työssäoppiminen suoritetaan Kurikan seurakunnassa ja teoreettinen opiskelu Jyväskylän kristillisellä opistolla monimuoto-opiskeluna.

Suntion tutkinnon kokonaislaajuus on 150 osp. Koulutuksen kesto on henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaan 1 - 2 vuotta. Tutkinto koostuu pakollisista ja valinnaisista tutkinnon osista. Oppisopimuskoulutus edellyttää työpaikkaa ja opiskelijalle opiskelu on maksuton. Suntion oppisopimuskoulutukseen on jatkuva haku.

Maksamme sinulle palkkaa opiskelun aikana Kirvestes:in mukaan 1 236,93 - 1 457,08 €/kk. Lähiopetuspäiviltä voit hakea Jyväskylän kristilliseltä opistolta majoitus- ja matkakorvauksia, sekä päivärahaa. Aloitus sopimuksen mukaan.

Oppisopimuskoulutukseen valitun henkilön tulee olla evankelisluterilaisen seurakunnan jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koulutuksen aloittamista.

Ota pikaisesti yhteyttä ja kysy lisää:
Kurikan seurakunta, kiinteistömestari Timo Eilola, puh. 050 4449717, timo.eilola@evl.fi.
Jyväskylän kristillinen opisto, tutkinnon vastuuopettaja Mira Piispa, puh. 050 3899680, mira.piispa@jko.fi.

Tästä linkistä löytyy KirkkoHR:ssä Kurikan seurakunnan avoimet työpaikat

Tutustu kirkon avoimiin työpaikkoihin koko Suomen alueelta tästä linkistä.

Kaksi ihmistä pitää sydäntä käsissään.