Kurikan seurakunnassa on haettavana seuraavat työpaikat

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA

Virkapaikka on Kurikan alueseurakunta, virkaan kuuluu myös työtehtäviä Jalasjärvellä. Seurakunnassa on neljä päätoimista nuorisotyönohjaajaa, joista kaksi toimii Kurikan alueseurakunnassa. Alueseurakunnan nuorisotyön tiimiin kuuluu myös nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri.

Virka sisältää varhaisnuorisotyön, rippikoulutyön ja nuorisotyön tehtäviä. Pääpaino on varhaisnuorisotyössä.

Seurakunta edellyttää kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukaista nuorisotyönohjaajan virkaan kelpoistavaa tutkintoa. Seurakunta ottaa huomioon myös vuoden 2021 loppuun mennessä valmistuvat. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaan. Valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Häneltä edellytetään hyväksyttävä todistus terveydestä ja rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentin mukainen rikosrekisteriote. Virantäytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Virka on haettavana KirkkoHR:n kautta 20.5.2021 klo 15 saakka. Haastattelupäivä on 26.5. Lähempiä tietoja virasta antaa johtava nuorisotyönohjaaja Juha Lähdesmäki (050 432 3474) tai kirkkoherra Heikki Sariola (040 5051482).

DIAKONIATYÖNTEKIJÄN VIRAN

Virka on yleisen diakoniatyön virka, jonka virkapaikka on Kurikan alueseurakunta. Työ jakautuu siten, että 60% työtehtävistä on Kurikan alueseurakunnassa ja 40% Jurvan kappeliseurakunnassa.

Kurikan seurakunta on 17600 hengen vilkas pohjalaisseurakunta, jota palvelee 58 päätoimista työntekijää. Seurakunta jakautuu toiminnallisesti kolmeen osaan: Kurikan alueseurakuntaan sekä Jalasjärven ja Jurvan kappeliseurakuntiin. Seurakunnassa on 7 diakoniatyön virkaa.

Diakoniatyötä tehdään tiimityönä, mikä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja. Viranhoidossa tarvitaan kykyä ja taitoa kohdata ihmisiä ja tehdä asiakastyötä vastaanotolla ja kodeissa. Työnjaossa virkaan kuuluu lisäksi vastuu päihdetyöstä ja työttömien toiminnasta. Hakijalta edellytetään kykyä verkostoitua yhteistyötahojen kanssa. Vapaaehtoistyön tukeminen diakoniapiireissä on olennainen osa työtä. Tehtäviin kuuluu hartauksia ja diakonisia ehtoollisia.

Seurakunta edellyttää kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukaista diakonian virkaan kelpoistavaa tutkintoa. Seurakunta katsoo eduksi diakoniavihkimyksen. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Häneltä edellytetään hyväksyttävä todistus terveydestä. Virantäytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Virka on haettavana KirkkoHR:n kautta 19.5.2021 klo 15 saakka. Haastattelupäivä on 24.5.2021. Lähempiä tietoja virasta antaa johtava diakoniatyöntekijä Pirjo Sariola (050 3498466) tai kirkkoherra Heikki Sariola (040 5051482).

Tästä linkistä löytyy KirkkoHR:ssä Kurikan seurakunnan avoimet työpaikat

Tutustu kirkon avoimiin työpaikkoihin koko Suomen alueelta tästä linkistä.

Kaksi ihmistä pitää sydäntä käsissään.