Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Tältä sivulta näet avoimet työpaikkamme, jotka julkaistaan KirkkoRekry-palvelussa

Kesätöistä voit lukea lisää täältä.

Seurakuntapastorin virka avoinna!

Lue lisää ja täytä hakemus tästä linkistä.

Kurikan seurakunnan työntekijäjoukossa on vapaana paikka papille, joka haluaa tehdä monipuolista seurakuntatyötä. Virkapaikka on Kurikka, mutta työtehtäviä on koko seurakunnan alueella. Tämänhetkisessä työnjaossa kokoseurakunnallisena työalana on lähetystyö.

Odotamme, että olet yhteistyökykyinen, olet innostunut monipuolisesta seurakuntatyöstä ja sinulla on tuttua maaseudun vireä hengellinen elämä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää mahdollisuutta käyttää autoa.

Viran kelpoisuusehto on pappisvihkimys. Virantäytössä otetaan huomioon myös vihkimystä hakevat teologit. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen ja tällä hetkellä 3259,18 €/kk. Seurakunta edellyttää virantäytössä 4 kuukauden koeaikaa, rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentin mukaista rikosrekisteriotetta ja hyväksyttävää todistusta terveydestä. Viranhoitomääräyksen antaa Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli.

Virka on haettavana KirkkoRekryn kautta 20.3.2024 kello 15:00 saakka. Hakemukseen liitetään ote nimikirjasta. Haastattelupäivä seurakunnassa on 3.4.2024. Lähempiä tietoja virasta antaa Kurikan kirkkoherra Heikki Sariola (040 505 1482) tai aluekappalainen Jarkko Siekkinen (050 400 5260).

Kurikan seurakunta on 16 800 hengen vilkas pohjalaisseurakunta, jota palvelee 56 päätoimista työntekijää. Seurakunta jakautuu toiminnallisesti kolmeen osaan: Kurikan alueseurakuntaan sekä Jalasjärven ja Jurvan kappeliseurakuntiin. Seurakunnassa on 9 papin virkaa.

Kirkon ammatit -pelin tunnus.