Kaksi nuorta hymyilee vierekkäin.

Nuorille

Nuorisotyö tarjoaa nuorille erilaisia retkiä, leirejä, nuorteniltapäiviä ja nuorteniltoja. Paikkaa pysähtyä ja hengähtää tai hengailla. Seurakunnan nuorisotyönohjaajat haluavat kulkea nuoren rinnalla kasvussa ja kasvukivuissa. Tarkastele, mikä toiminta voisi sopia sinulle. Jos mitän mielenkiintoista ei ole, ehdota uutta ideaa meille.

Tule mukaan, kun sinulle sopii

Suurin osa ryhmistä kokoontuu syys- ja kevätkaudella pitäen taukoa kesäkuukausien yli. Seurakunnan harrastustoiminta on pääosin kaikille avointa ja mukaan voi tulla silloin, kun se itselle sopii kesken kaudenkin. Poikkeuksena näihin joihinkin ryhmiin on etukäteisilmoittautuminen tai niihin otetaan uusia tulijoita vain kauden alussa. Tästä on tietoa kunkin ryhmän omalla sivulla.

Seurakunnan harrastustoiminta on pääasiassa maksutonta.

Johtava nuorisotyönohjaaja
Toivola, Kurikantie 15
Toivola, Kurikantie 15

Poikatyö.

Lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Lähetyskanttuuri/Toivola, Kurikantie 15
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Facebook Sari (Sartsa) Vähäaho

Vastuualueena lapset ja nuoret 7-18 v.

Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Alakouluikäisten kerhot, partio, nuoret, rippikoulut, isostoiminta, yhteydenpito koulujen kanssa.