Monopolilautapeli, jonka päällä on noppa ja auto.

Nuorille

Nuorisotyö tarjoaa nuorille erilaisia retkiä, leirejä, nuorteniltapäiviä ja nuorteniltoja. Paikkaa pysähtyä ja hengähtää tai hengailla. Seurakunnan nuorisotyönohjaajat haluavat kulkea nuoren rinnalla kasvussa ja kasvukivuissa. Tarkastele, mikä toiminta voisi sopia sinulle. Jos mitän mielenkiintoista ei ole, ehdota uutta ideaa meille.

Kurikan seurakunnan nuoret (@kurikanseurakunnannuoret) • Instagram-kuvat ja -videot

Isoskoulutus seurakunnan leireillä avustajana toimimista varten; ilmoittautuminen alkaa 7.6 klo 20, ja päättyy 19.8 klo 24.00. Isoskoulutus alkaa leirillä (27-29.8) ja päättyy leiriin (29.4-1.5). Isoskoulutus leirien välillä tapahtuu kiinnostuksesi mukaan; voit leireillä lisää, ohjata kerhoa, olla mukana nuortenilloissa tai jumiksissa. Voit avustaa diakonian tai lähetystyön projekteissa, toimia musiikin parissa. Tai jos sinulla on idea, ehdota!

Tule mukaan, kun sinulle sopii

Suurin osa ryhmistä kokoontuu syys- ja kevätkaudella pitäen taukoa kesäkuukausien yli. Seurakunnan harrastustoiminta on pääosin kaikille avointa ja mukaan voi tulla silloin, kun se itselle sopii kesken kaudenkin. Poikkeuksena näihin joihinkin ryhmiin on etukäteisilmoittautuminen tai niihin otetaan uusia tulijoita vain kauden alussa. Tästä on tietoa kunkin ryhmän omalla sivulla.

Seurakunnan harrastustoiminta on pääasiassa maksutonta.

Johtava nuorisotyönohjaaja
Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Varhaisnuorisotyö 7-14v, nuorisotyö, rippikoulutyö

Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Alakouluikäisten kerhot, partio, nuoret, rippikoulut, isostoiminta, yhteydenpito koulujen kanssa.

Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Varhaisnuorisotyö (7-13 vuotiaat), rippikoulu- ja nuorisotyö.