Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma  toiminnallinen kirkkohetki.

Pyhäkoulun sisältö lähtee liikkeelle lasten kysymyksistä ja pohdinnoista.  Lapselle tarjotaan mahdollisuus tutkia ja Ihmetellä Raamatun kertomuksia ja kristillistä perinnettä.
Pyhäkoulu rakentaa yhteyttä Jumalaan, toisiin ihmisiin, luontoon ja itseeen. Pyhäkoulu on seurakunnan kasteopetusta ja jumalanpalveluselämää.
Pyhäkoulua ohjaavat ensisijaisesti vapaaehtoiset seurakuntalaiset  vapaaehtoinen seurakuntalainen.

Seuraa tapahtumakalenterista, milloin pyhäkoulut alkavat.

Kaakaopyhäkoulut

kokoontuvat kanta-Kurikan koulujen tiloissa arkipäivinä. Pyhäkoulu on tarkoitettu alakouluikäisille ja yksi kerta kestää noin tunnin. Kaakaopyhäkouluissa tarjotaan lopuksi kaakaota ja sämpylää.

Tuiskulan koululla käsityöluokassa torstaisin klo 13.30 - 14.30

Pyhäkoulu on tarkoitettu 1.-4.-luokkalaisille.
Pyhäkoulunohjaajina Tuiskulassa toimivat seurakunnan vapaaehtoiset Tarja Vilhula, Eliisa Rintanen, Raija Haavisto ja Jarmo Yli-Nisula.

Kankaan koululla Esan luokassa perjantaisin klo 14.00 - 15.00

Pyhäkoulu on tarkoitettu 1-2-luokkalaisille. Pyhäkoulunohjaajina Kankaalla toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Lapsia leikkimässä metsässä.
Kaakaopyhäkoulussa juodaan lopuksi vielä mukilliset kaakaota.

Seikkailupyhis

Seikkailupyhis on vauhdikas pyhäkoulu, joka kokoontuu Hominrinteen ulkoilumaastossa Luovankylässä, Kurikassa. Raamatunkertomukset ja muu kristillinen kasvatus toteutetaan toiminnallisuuden kautta. Lapset saavat juosta ja leikkiä ja samalla he tottuvat liikkumaan metsässä. Ohjaajina toimii joukko vapaaehtoisia äitejä. Seikkailupyhis on tarkoitettu 6-12-vuotiaille. Kevätkausi alkaa sunnuntaina 9.2.2020 klo 16.30-17.30
Siitä eteenpäin kokoonnutaan aina sunnuntaisin palmusunnuntaihin saakka.
Poikkeuksena koululaisten talvilomaviikon ( viikko 9 )  ja viikon 8 sunnuntait, jolloin pyhäkoulua ei ole.

Perhepyhäkoulu pappilassa

Perhepyhäkoulu kokoontuu Jurvan kappeliseurakunnassa kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 14 alkaen.
Joskus kokoonnutan pappilassa sisällä, toisinaan ollaan pihamaalla, metsäretkellä tai jopa pulkkamäessä.
Tutkitaan, ihmetellään ja eletään yhdessä Raamatun kertomuksia todeksi.
kevään kokoontumiskerrat: 25.1. /  16.2. /   22 .3. /  19.4. /  17.5.

Ihmettelemässä ja kokemassa kanssasi pyhäkoulunohjaajat Elina, Miia ja Raija