Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus.

Pyhäkoulussa lauletaan, rukoillaan ja tutustutaan yhdessä Raamatun kertomuksiin. Pyhäkoulua ohjaa joko seurakunnan työntekijä tai vapaaehtoinen seurakuntalainen.

Seuraa tapahtumakalenterista, milloin pyhäkoulut alkavat.

Kaakaopyhäkoulu

Kaakaopyhäkoulu kokoontuu kanta-Kurikan koulujen tiloissa arkipäivänä. Pyhäkoulu on tarkoitettu alakouluikäisille ja yksi kerta kestää noin tunnin. Kaakaopyhäkouluissa tarjotaan lopuksi kaakaota ja sämpylää.

Tuiskulan koulu

Kokoonnumme viikosta 2 alkaen keskiviikkoisin klo 13.30 ja pyhäkoulu on tarkoitettu 1.-4.-luokkalaisille.
Pyhäkoulunohjaajina Tuiskulassa toimivat seurakunnan vapaaehtoiset Tarja Vilhula, Eliisa Rintanen, Raija Haavisto ja Jarmo Yli-Nisula.

Kaakaopyhäkoulussa juodaan lopuksi vielä mukilliset kaakaota.

Kankaan koulu

Kokoonnumme perjantaisin 6-luokassa klo 12.15 - 13  viikoilla 3 - 12.  Pyhäkoulu on tarkoitettu 1.-2.-luokkalaisille. Pyhäkoulunohjaajina Kankaalla toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Seikkailupyhis

Seikkailupyhis on vauhdikas pyhäkoulu, joka kokoontuu Hominrinteen ulkoilumaastossa Luovankylässä, Kurikassa. Raamatuskertomukset ja muu kristillinen kasvatus toteutetaan toiminnallisuuden kautta. Lapset saavat juosta ja leikkiä ja samalla he tottuvat liikkumaan metsässä. Ohjaajina toimii joukko vapaaehtoisia äitejä. Seikkailupyhis on tarkoitettu 6-12-vuotiaille.