Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme.

Lisää kirkon avoimia työpaikkoja koko Suomen alueelta löydät tästä linkistä.

Kurikan seurakunnassa on haettavana
KANTTORIN VIRKA

Jalasjärven kappeliseurakunnassa 1.9.2018 alkaen

Kurikan seurakunta on 19000 hengen vilkas pohjalaisseurakunta, jota palvelee 65 päätoimista työntekijää. Seurakunta jakautuu toiminnallisesti kolmeen osaan: Kurikan alueseurakuntaan sekä Jalasjärven ja Jurvan kappeliseurakuntiin. Seurakunnassa on 3 kanttorin virkaa ja kirkkomuusikon virka.

Virka edellyttää muuta piispainkokouksen hyväksymää kanttorin tutkintoa. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 503 mukainen.

Jalasjärven musiikki- ja muu kulttuurielämä on erityisen vilkasta ja yhteistyötä seurakunnan kanssa tehdään paljon. Jalasjärven kirkossa on uudet, vuonna 2011, Paschenin rakentamat 30-äänikertaiset urut.

Seurakunta etsii yhteistyökykyistä ja monipuolisesta seurakuntatyöstä innostunutta muusikkoa.

Valittavan on oltava ev.lut. kirkon jäsen. Häneltä edellytetään hyväksyttävä todistus terveydestä. Virkaan sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemuksen ja CV:n pyydämme lähettämään 26.4.2018 klo 14 mennessä sähköpostilla kurikan.seurakunta@evl.fi tai kirjeitse osoitteella Kurikan seurakunnan kirkkoneuvosto Kurikantie 21 61300 Kurikka. Haastattelupäivä on 3.5.

Lähempiä tietoja virasta antaa kanttori Esa-Pekka Silvola (050 365 4005) tai kirkkoherra Heikki Sariola (040 5051482).