Info ja asiointi

Virastoasioita voi hoitaa Kurikan kirkkoherranvirastossa sekä Jalasjärven ja Jurvan seurakuntatoimistoissa. Virastossa asioidaan, kun ollaan järjestämässä perhejuhlia, kuten kastetilaisuutta, häitä tai hautajaisia. Henkilökuntamme ohjaa ja neuvoo käytännönjärjestelyissä ja varaa tilaisuutta varten tarvittavat tilat, papin ja kanttorin.

Viraston kautta tehdään myös muut varaukset eri tilaisuuksia varten. Tarvittaessa virastosta saa myös tilattua virkatodistuksen.

Kurikan seurakunnan taloustoimisto sijaitsee kirkkoherranviraston kanssa samassa rakennuksessa.

Huomioithan asioidessasi, ettei meillä voi maksaa pankkikortilla.

Huom. 3.5.2017 muuttuneet puhelinnumerot!

Tarkista mahdolliset poikkeavat aukioloajat täältä »

Jurvan ja Jalasjärven srk-toimistolla poikkeuksia usein

Tilojen varaaminen

Seurakunnan tilat ovat ensi sijassa seurakunnan toimintaa varten. Toimintaan liittyvät varaukset hoitaa kirkkoherranvirasto tai seurakunnan työntekijät.

Seurakunnan tiloja vuokrataan myös perhejuhlia ja muita tilaisuuksia varten. Rakennusten kuvauksissa näkyvät tarkemmat tiedot kapasiteetista ja tarjoilumahdollisuuksista. Varaukset tehdään kirkkoherranviraston kautta. Hinnaston löydät täältä »

Kirkkojen vuokraaminen

Kirkkoja vuokrataan lähinnä konsertteja varten. Paikalliset yhdistykset saavat alennuksen vuokrasta. Konsertteihin saa myydä ohjelmia, mutta ei pääsylippuja. Konserttien varaukset on keskitetty kanttori Esa-Pekka Silvolalle.

Leirikeskusten vuokraaminen

Seurakunta vuokraa molempia leirikeskuksia leiritoimintaa varten. Saukkoranta on ympärivuotisessa käytössä ja koulujen loma-aikojen ulkopuolella on vapaata kapasiteettia. Kesärannan kalenterissa on tilaa myös kesällä. Kylmimpänä talvikautena se on suljettu.

Kurikan seurakunta

Kurikantie 21