Erityislasten perheiden ilta

Riihikappeli, Saukkoranta

Tervetuloa erityislasten perheiden iltaan Saukkorantaan!

Ma 29.5 klo 16.30-20 Erityislasten perheiden ilta Saukkorannassa, Saukkotie 231, Kurikka.

Aloitetaan ruokailulla, johon perheet voi saapua joustavasti oman aikataulunsa mukaan. Ruokailun jälkeen ollaan takkahuoneessa hetki yhdessä ja esittäydytään.

Lapset voivat sitten siirtyä lastenohjaajien järjestämän ohjelman pariin ja aikuiset jatkavat keskustelua. Jos lapsi haluaa jäädä vanhempien kanssa, sekin sopii.

Illan päätteeksi on vielä yhteinen iltahartaus Riihikirkossa ja sen jälkeen nautitaan iltapala. Ilta päättyy n. klo 20. Ilta on maksuton. Mukana diakoniatyöntekijät Mervi Laasanen, Katja Rinta-Säntti ja Tuomas Salminen sekä lastenohjaajia.

Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot pyydetään 22.5. mennessä Mervi Laasaselle, puh. 050 3233535 / tai sähköpostitse mervi.laasanen@evl.fi

Jalasjärven kappeliseurakunta, Jurvan kappeliseurakunta, Kurikan alueseurakunta

Jurvan kirkko

Messu, mukana 50v sitten ripillepäässeet

Kaikki 50 v sitten Jurvassa ripillepäässeet kokoontuvat puolisoineen 2. Juhannuspv. Luomakunnan sunnuntai 24.6. klo Jurvan kirkko.

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruuan jako

Kauppojen hävikkiruoanjako

Keskikylän diakoniapiiri ja Maija-mumman muistoseurat Päivi ja Markku Hulkolla

Keskikylän diakoniapiiri ja Maija-mumman muistoseurat!