Tuiskulan diakoniapiiri

Jokitupa

Tuiskulan diakoniapiiri kutsuu Hakkolan diakoniapiirin Jokituvalle diakoniapiiriin!

Tervetuloa Tuiskulan Jokituvalle diakoniapiiriin!

Tuiskulan diakoniapiiri kokoontuu Jokituvalla, mukaan kutsutaan Hakkolan diakoniapiiri. Emäntänä Marja-Leena Rinta-Nikkola.

Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan. Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruuan jako