Jyrän seurakuntakoti

Lähde mukaan perhekerhoon tutustumaan, leikkimään ja juttelemaan toisten lapsiperheiden kanssa!

Perhekerho kokoontuu kerran viikossa ja sinne voi tulla kaikki lapset äidin, isän tai muun kotona lapsia hoitavan aikuisen kanssa.
Aloitamme perhekerhon lyhyellä hartaushetkellä sekä laululeikeillä, jonka jälkeen tarjoamme kahvit, teen ja mehun. Muun syömisen voit tuoda mukanasi.
Lämpimästi tervetuloa !

Riikka ja Jari Männistöllä, Selkätie 90, Kurikka

Kampin kinkerit PERUTTU

Kampin kinkerit siirtyvät myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan! Tervetuloa kinkereille! Kinkerit ovat vanha perinne, joka kutsuu ­kyläläisiä tapaamaan toisiaan. Tämän vuoden aiheena on Pyhä – taivaan ja maan rajalla.

Kesärannan leirikeskus

Perhe- ja päiväkerholaisten retkipäivä

Tule mukaan perhe- ja päiväkerholaisten retkipäivään Kesärantaan!

Jyrän seurakuntakoti

Jyrän perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella keskenään.