Tulilla: Pässilänvuori, Jurva

Tulilla: Pässilänvuori, Jurva

Pässilän maasto, Tainuskylä

Miesten talvinen retki Pässilän majalta Kalajaistenmaan laavulle ja takaisin. Yhteislähtö omin kyydein Jurvan kirkon parkkipaikalta kello 10. Kävelymatkan pituus yhteensä noin 9,5 kilometriä, retken kesto 4-5 tuntia.

Nouseeko jalka? Kestääkö pumppu? Jos voit hyvällä omallatunnolla vastata näihin kysymyksiin myöntävästi, olet kenties sopiva henkilö liittymään joukkoon! Tämänkertainen reitti on nimittäin kohtuullisen vaativa kallioiden ja liukkaiden pitkospuiden vuoksi. Varaudu lumeen ja jäähän, ota mukaan lämmintä vaatetta ja kunnon eväät ja reilusti juotavaa. Perillä istumme tulilla eväitä nauttien ja palaamme iltapäivällä samaa reittiä. Mukana pastori Jarkko Siekkinen.

Jurvan kappeliseurakunta, Jalasjärven kappeliseurakunta, Kurikan alueseurakunta

Aluekappalainen
Seurakuntatoimisto, Kauppatie 12
66300 Jurva

Miestyöstä vastaava pappi

Kesärannan leirikeskus

Miesten kesäilta Kesärannassa

Tervetuloa viettämään leppoisaa iltaa Kesärannan leirikeskukseen (Mustalammintie 730) yhdessäolon merkeissä.

Kurikan seurakuntakeskus

Miesten kuorolaulukoulu

Mies! Kiinnostaisiko kuorossa laulaminen, mutta et tiedä, tohditko mennä mukaan?

Kurikan seurakuntakeskus

Miesten kuorolaulukoulu