Sururyhmässä keskustellaan läheisen menetyksestä, surusta ja eteenpäin pääsemisestä.

Ryhmä kokoontuu yhteensä 6 kertaa ja ryhmiä on kaksi vuodessa. Syksyn 2021 ryhmä kokoontuu Kurikan seurakuntakeskuksessa ja kevään ryhmä vuorovuosin Jurvassa tai Jalasjärvellä, vuonna 2022 kevään ryhmä on Jurvassa. Kaikki ryhmät on tarkoitettu koko seurakunnan alueella asuville.

Sururyhmä on tarkoitettu läheisensä menetystä sureville. Ryhmään ilmoittaudutaan ennen ensimmäistä tapaamista. Ryhmän koko on 3-10 henkilöä. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Jokainen kokoontuminen päättyy hartauteen. Kokoonnumme seurakuntakeskuksessa tai seurakuntataloilla.

Kurikan seurakuntakeskuksen Kokoushuoneessa (Kurikantie 21) 19.8.2021 alkava ryhmä alkaa kahvitarjoilulla klo 17.30. Käynti pääovesta.

Ensimmäisellä kerralla kokoonnumme klo 17.30-19.30. Silloin myös päätämme, onko iltakokoontuminen hyvä, vai toivooko ryhmä kokoontumista johonkin muuhun kellonaikaan. Kokoonnumme torstaisin viikon tai kahden viikon välein. Toivomme, ennakkoilmoittautumista 26.7.-17.8. diakoniatyöntekijä Pirjo Sariolalle puh. 050-3498466.

Vuosittain on myös Seinäjoen seudun alueellinen sururyhmä itsemurhan kautta omaisensa menettäneille.

Kurikan kirkossa järjestetään 12.8. Ilta Lohdutukselle-tilaisuus, johon kaikki läheistään tai ystäväänsä kaipaavat ovat tervetulleita. Tilaisuus on musiikkipainotteinen ja siellä on tilaisuus sytyttää kynttilä läheisen muistolle ja kaipaukselle.

Sururyhmä läheisenä menettäneille omaisille Kurikassa 19.8.2021 alkaen.
Sururyhmän esite syksy 2021