Päiväkerhot 

Seurakunnan päiväkerhossa tuetaan perheiden kristillistä kasvatusta ja lasten sosiaalisten taitojen kehitystä. Päiväkerhojen uusi toimintakausi alkaa elokuussa viikolla 33.

Ilmoittaudu syksyn päiväkerhoihin tästä »

Mitä päiväkerhossa tehdään?

Päiväkerho on pienten seurakuntalaisten oma paikka, jonne voi tulla leikkimään ja touhuamaan. Kerho on ilmainen ja se on tarkoitettu ensisijaisesti 4-5-vuotiaille. Myös 3-vuotiaille voi tiedustella kerhopaikkaa. Kerho kokoontuu kaksi kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan. Seurakunnan varhaiskasvatus perustuu kasteessa saatuun vanhempien, kummien ja seurakunnan yhteiseen tehtävään. Me seurakunnassa haluamme tukea kodin kristillistä kasvatusta. Hetki Raamatun kertomusten äärellä antaa mahdollisuuden hiljentymiseen ja hartauden kokemiseen. Yhdessä lasten kanssa keskustelemme Jumalasta Luojana ja rakastavana Taivaan Isänä sekä  Jeesuksesta, lasten ystävänä ja Vapahtajana. Lapsen kehitystä ja kasvua toteutetaan kerhossa myös askartelun, musiikin, laulun ja liikunnan keinoin. Samalla opitaan toimimaan ryhmässä yhdessä toisten kanssa. Kerhon ohjelmaan kuuluu myös loru- ja satuhetkiä sekä vapaata ja ohjattua leikkiä.

Missä kerhot kokoontuvat?

Päiväkerhoa järjestetään Jalasjärven seurakuntatalon päiväkerhotilassa ja Koskuen seurakuntakodilla sekä Jurvan Pappilassa ja Kurikan seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloissa.

Kerhopaikkaa voit hakea myös oman asuinalueesi ulkopuolelta. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.


 

Nalle ja leijona istuvat vierekkäin sohvalla.
Päiväkerhon lasten jalat ympyrässä.

Mitä mukaan kerhoon?

  • Tilava kerhoreppu
  • Pienet terveelliset eväät: leipää, mehu/vesi/juoma, hedelmän tai juureksen paloja jne.
  • Sisätossut mukavuuden ja turvallisuuden vuoksi.
  • Ulkoiluun sään mukainen vaatetus. Lasten vaatteiden, kenkien ym. nimikointi olisi toivottavaa!
  • Tavalliset arkivaatteet, että voi huoletta askarrella: maalata, leikata ja liimata

Hakeminen päiväkerhoon

Hakuaika syksyllä alkaviin päiväkerhoryhmiin on maaliskuussa, mutta vapaita paikkoja voi tiedustella vielä kerhokauden aikana. Hakuaikana linkki ilmoittautumislomakkeelle löytyy alempaa sivulta.