Perhekerhot alkavat syksyllä viikolla 34.

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella toisten aikuisten sekä lastenohjaajien kanssa.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset äidin, isän tai muun lapsia hoitavan aikuisen kanssa. Aloitamme perhekerhon vapaalla leikillä ja keskustelulla sekä eväiden syönnillä. Tarjoamme kahvit, teet ja mehun. Muun syömisen voit tuoda mukanasi. Kerhon päätämme hartaushetkeen ja yhteiseen loppulauluun.

Perhekerho on oiva tapa tuoda lapsi mukaan seurakunnan toimintaan pienestä pitäen. Samalla vanhemmille tarjoutuu mahdollisuus keskustella muiden vanhempien ja seurakunnan työntekijöiden kanssa omaan arkeen liittyvistä asioista.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla myös kesken kerhokauden. Kerhojen toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat. Silloin tällöin kerhossa voi vierailla myös muita seurakunnan työntekijöitä.

Huomioithan, että kaikki perhekerhot kestävät nyt kaksi tuntia. Puolessa välissä nautimme omia eväitä ja seurakunta tarjoaa kahvia, teetä ja mehua.

Perhekerhot

Perhekerhot kokoontuvat arkipäivisin klo 9.30-11.30:

Kurikassa:

tiistaisin:  Miedon perhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloissa, Kurikantie 21.

torstaisin:  Jyrän seurakuntakodilla, Pajupolku 4. ja Seurakuntakeskuksen perhekerho, päiväkerhotiloissa, Kurikantie 21.

Jurvassa:

keskiviikkoisin pappilassa, Pappilankankaantie 19.

Jalasjärvellä:

maanantaisin: Seurakuntatalon päiväkerhotilassa, Keskustie 14.
keskiviikkoisin: Luopajärven perhekerho seurakuntatalon päiväkerhotilassa Jalasjärvellä, Keskustie 14.

Iltaperhekerhot

Iltaperhekerhot kokoontuvat ilta-aikaan, ja ovat siten mahdollisia myös työssäkäyville perheille.

Jalasjärven seurakuntatalon päiväkerhotiloissa:

PARILLISILLA VIIKOILLA keskiviikkoisin klo 17 -19. Leikitään, lauletaan, hiljennytään, askarrellaan ja jutellaan.
Tarjolla mehua/teetä/kahvia. Voit ottaa mukaan omat eväät. Tervetuloa mukaan kaikenikäiset!
Kokoontumiset syyskaudella 2020: 2.9. / 16.9. / 30.9. / 28.10. / 11.11. / 25.11. / 9.12.

Kurikan seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloissa

PARILLISILLA VIIKOILLA keskiviikkoisin klo 17-19. Leikitään, lauletaan, hiljennytään, askarrellaan ja jutellaan. Myös alakerran liikuntasali on käytettävissä. Tarjolla mehua/teetä /kahvia. Voit otaa mukaan omat eväät. Tervetuloa mukaan kaikenikäiset!
Kokoontumiset syyskaudella 2020: 19.8. / 2.9. / 16.9. / 30.9. / 28.10. / 11.11. / 25.11. / 9.12.

Lapsi leikkimässä rakennuspalikoilla.
Perhekerhon lapsia ja aikuisia seurakuntakeskuksessa.

Vastaava lastenohjaaja
Seurakuntakeskus, Kurikantie 21