Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella toisten aikuisten sekä lastenohjaajien kanssa.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset äidin, isän tai muun lapsia hoitavan aikuisen kanssa. Aloitamme perhekerhon vapaalla leikillä ja keskustelulla sekä eväiden syönnillä. Tarjoamme kahvit, teet ja mehun. Muun syömisen voit tuoda mukanasi. Kerhon päätämme hartaushetkeen ja yhteiseen loppulauluun.

Perhekerho on oiva tapa tuoda lapsi mukaan seurakunnan toimintaan pienestä pitäen. Samalla vanhemmille tarjoutuu mahdollisuus keskustella muiden vanhempien ja seurakunnan työntekijöiden kanssa omaan arkeen liittyvistä asioista.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla myös kesken kerhokauden. Kerhojen toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat. Silloin tällöin kerhossa voi vierailla myös muita seurakunnan työntekijöitä.

Huomioithan, että kaikki perhekerhot kestävät nyt kaksi tuntia! Puolessa välissä nautimme omia eväitä  ja seurakunta tarjoaa kahvia, teetä ja mehua.

Perhekerhot kokoontuvat arkipäivisin klo 9.30 - 11.30:

Kurikan alueseurakunnassa:

maanantaisin Hominrinteessä hiihtomajalla, Homintie 10, Luopa.
tiistaisin Miedon seurakuntakodilla, Mietaantie 329.
keskiviikkoisin  seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloissa, Kurikantie 21
torstaisin Jyrän seurakuntakodilla, Pajupolku 4.

Jurvan kappeliseurakunnassa:

keskiviikkoisin klo 9.30 - 11.30 pappilassa.

Jalasjärven kappeliseurakunnassa:

maanantaisin klo 9.30 - 11.30 seurakuntatalon päiväkerhotilassa, keskustie 14.
keskiviikkoisin klo 9.30 - 11.30 Luopajärven perhekerho, seurakuntatalon päiväkerhotilassa Jalasjärvellä, keskustie 14.

ILTAPERHEKERHOT kokoontuvat ilta-aikaan, ja ovat siten mahdollisia myös työssäkäyville perheille.

Kurikan seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloissa

kerran kuukaudessa maanantaisin klo 17.00 - 19.00. Leikitään, lauletaan, hiljennytään, askarrellaan ja jutellaan. Myös alakerran liikuntasali on käytettävissä. Tarjolla mehua/teetä /kahvia. Voit otaa mukaan omat eväät. Tervetuloa mukaan kaikenikäiset !
Kokoontumiset kevätkaudella 2020: 27.1. / 17.2. / 30.3. / 27.4.

Jalasjärven seurakuntatalon päiväkerhotiloissa

kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 17.00 - 19.00. Leikitään, lauletaan, hiljennytään, askarrellaan ja jutellaan. Tarjolla mehua/teetä /kahvia. Voit otaa mukaan omat eväät. Tervetuloa mukaan kaikenikäiset !
Kokoontumiset kevätkaudella 2020: 5.2. / 4.3. / 15.4. / 6.5.

Lapsi leikkimässä rakennuspalikoilla.
Perhekerhon lapsia ja aikuisia seurakuntakeskuksessa.
Vastaava lastenohjaaja
Seurakuntakeskus, Kurikantie 21