Seurakunta on siellä missä sinäkin!

Nettisivujen lisäksi näymme ja kuulumme Facebookissa, Instagramissa sekä YouTubessa.

Sanajumalanpalvelukset lähetetään livelähetyksinä sunnuntaisin klo 10 seurakunnan YouTube-kanavalla. Lisäksi lähetetään iltakirkko klo 18 ja hartaus keskiviikkona klo 18. Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan kirkko on auki livelähetyksen jälkeen klo 11-13 hiljentymistä ja keskustelua varten (papit ovat päivystämässä kirkoissa).

Tilaamalla seurakunnan ilmaisen YouTube-kanavan saat uusimmat tiedot julkaistuista videoista. Tallennamme myös kaikki videomme YouTube-kanavallemme. Ohjeet tilaamiseen löydät tästä linkistä.

Alapuolelta löydät kaikki olemassa olevat somekanavamme:

Ihminen etsimässä tietoa seurakunnan tapahtumista tietokoneen kautta.
Kaksi naista. Toinen pitää kädessään isoa pahvikuvaa YouTuben logosta ja toisella on pahvikuvana magneetti.
Kurikan seurakunnan löydät myös YouTubesta.