Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma toiminnallinen kirkkohetki

Pyhäkoulun sisältö lähtee liikkeelle lasten kysymyksistä ja pohdinnoista. Lapselle tarjotaan mahdollisuus tutkia ja Ihmetellä Raamatun kertomuksia ja kristillistä perinnettä.

Pyhäkoulu rakentaa yhteyttä Jumalaan, toisiin ihmisiin, luontoon ja itseeen. Pyhäkoulu on seurakunnan kasteopetusta ja jumalanpalveluselämää.

Pyhäkoulua ohjaavat ensisijaisesti vapaaehtoiset seurakuntalaiset vapaaehtoinen seurakuntalainen.

Seuraa tapahtumakalenterista, milloin pyhäkoulut alkavat.

Kaakaopyhäkoulut eivät kokoonnu toistaiseksi!

Pyhäkoulu on tarkoitettu alakouluikäisille ja yksi kerta kestää noin tunnin.
Kaakaopyhäkouluissa tarjotaan lopuksi kaakaota ja sämpylää.

Lapsia leikkimässä metsässä.
Kaakaopyhäkoulussa juodaan lopuksi vielä mukilliset kaakaota.

Seikkailupyhis

Seikkailupyhis on vauhdikas pyhäkoulu, joka kokoontuu joka toinen sunnuntain klo 16-17 Hominrinteen ulkoilumaastossa Luovankylässä, Kurikassa. Raamatunkertomukset ja muu kristillinen kasvatus toteutetaan toiminnallisuuden kautta. Lapset saavat juosta ja leikkiä ja samalla he tottuvat liikkumaan metsässä. Ohjaajina toimii joukko vapaaehtoisia äitejä. Seikkailupyhis on tarkoitettu 4-12-vuotiaille.
Kevään 2023 kokoontumiskerrat: 5.2. / 19.2. / 12.3. / 26.3. / 19.3. / 2.4.

Perhepyhäkoulu pappilassa

Perhepyhäkoulu kokoontuu Jurvan kappeliseurakunnassa kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 15 alkaen. Joskus kokoonnutan pappilassa sisällä, toisinaan ollaan pihamaalla, metsäretkellä tai jopa pulkkamäessä. Tutkitaan, ihmetellään ja eletään yhdessä Raamatun kertomuksia todeksi. Ihmettelemässä ja kokemassa kanssasi pyhäkoulunohjaajat Elina, Miia ja Raija.

Kevään 2023 kokoontumiskerrat: 15.1. / 19.2. / 19.3. / 16.4. / 7.5.