Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma toiminnallinen kirkkohetki.

Pyhäkoulun sisältö lähtee liikkeelle lasten kysymyksistä ja pohdinnoista. Lapselle tarjotaan mahdollisuus tutkia ja Ihmetellä Raamatun kertomuksia ja kristillistä perinnettä.

Pyhäkoulu rakentaa yhteyttä Jumalaan, toisiin ihmisiin, luontoon ja itseeen. Pyhäkoulu on seurakunnan kasteopetusta ja jumalanpalveluselämää.

Pyhäkoulua ohjaavat ensisijaisesti vapaaehtoiset seurakuntalaiset vapaaehtoinen seurakuntalainen.

Seuraa tapahtumakalenterista, milloin pyhäkoulut alkavat.

Kaakaopyhäkoulut

kokoontuvat kanta-Kurikan koulujen tiloissa arkipäivinä. Pyhäkoulu on tarkoitettu alakouluikäisille ja yksi kerta kestää noin tunnin. Kaakaopyhäkouluissa tarjotaan lopuksi kaakaota ja sämpylää.

Tuiskulan koululla keskiviikkoisin klo 13.30-14.30

Pyhäkoulu on tarkoitettu 1.-4.-luokkalaisille.
Tuiskulassa pyhäkoulunohjaajina toimivat seurakunnan vapaaehtoiset Tarja Vilhula, Eliisa Rintanen, Raija Haavisto ja Jarmo Yli-Nisula.

Kankaan koululla 

Pyhäkoulu on tarkoitettu 1-2-luokkalaisille. Pyhäkoulunohjaajina Kankaalla toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Lapsia leikkimässä metsässä.
Kaakaopyhäkoulussa juodaan lopuksi vielä mukilliset kaakaota.

Seikkailupyhis

Seikkailupyhis on vauhdikas pyhäkoulu, joka kokoontuu Hominrinteen ulkoilumaastossa Luovankylässä, Kurikassa. Raamatunkertomukset ja muu kristillinen kasvatus toteutetaan toiminnallisuuden kautta. Lapset saavat juosta ja leikkiä ja samalla he tottuvat liikkumaan metsässä. Ohjaajina toimii joukko vapaaehtoisia äitejä. Seikkailupyhis on tarkoitettu 6-12-vuotiaille.
Kevätkausi alkaa ...

Perhepyhäkoulu pappilassa

Perhepyhäkoulu kokoontuu Jurvan kappeliseurakunnassa kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 14 alkaen. Joskus kokoonnutan pappilassa sisällä, toisinaan ollaan pihamaalla, metsäretkellä tai jopa pulkkamäessä. Tutkitaan, ihmetellään ja eletään yhdessä Raamatun kertomuksia todeksi. Ihmettelemässä ja kokemassa kanssasi pyhäkoulunohjaajat Elina, Miia ja Raija.

Kevään 2021 kokoontumiskerrat: