Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus.

Pyhäkoulussa lauletaan, rukoillaan ja tutustutaan yhdessä Raamatun kertomuksiin. Pyhäkoulua ohjaa joko seurakunnan työntekijä tai vapaaehtoinen seurakuntalainen.

Seuraa tapahtumakalenterista, milloin pyhäkoulut alkavat.

PYHÄKOULUT ALKAVAT viimeistään viikolla 43
heti syysloman jälkeen !

Kaakaopyhäkoulu

Kaakaopyhäkoulu kokoontuu kanta-Kurikan koulujen tiloissa arkipäivänä. Pyhäkoulu on tarkoitettu alakouluikäisille ja yksi kerta kestää noin tunnin. Kaakaopyhäkouluissa tarjotaan lopuksi kaakaota ja sämpylää.

Tuiskulan koulu

Kokoonnumme viikosta 38 alkaen torstaisin klo 13.30 ja pyhäkoulu on tarkoitettu 1.-4.-luokkalaisille.
Pyhäkoulunohjaajina Tuiskulassa toimivat seurakunnan vapaaehtoiset Tarja Vilhula, Eliisa Rintanen, Raija Haavisto ja Jarmo Yli-Nisula.

Kaakaopyhäkoulussa juodaan lopuksi vielä mukilliset kaakaota.

Kankaan koulu

Kokoonnumme perjantaisin 6-luokassa klo 14.00 - 14.45  viikoilla 43 - 48.  Pyhäkoulu on tarkoitettu 1.-2.-luokkalaisille. Pyhäkoulunohjaajina Kankaalla toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Seikkailupyhis

Seikkailupyhis on vauhdikas pyhäkoulu, joka kokoontuu Hominrinteen ulkoilumaastossa Luovankylässä, Kurikassa. Raamatuskertomukset ja muu kristillinen kasvatus toteutetaan toiminnallisuuden kautta. Lapset saavat juosta ja leikkiä ja samalla he tottuvat liikkumaan metsässä. Ohjaajina toimii joukko vapaaehtoisia äitejä. Seikkailupyhis on tarkoitettu 6-12-vuotiaille. Syyskausi alkaa sunnuntaina 27.10.2019 klo 17.00  ja siitä eteenpäin koko marraskuun ajan aina sunnuntaisin.

Perhepyhäkoulu pappilassa

Perhepyhäkoulu kokoontuu Jurvan kappeliseurakunnassa kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 14 alkaen.
Joskus kokoonnutan pappilassa sisällä, toisinaan ollaan pihamaalla, metsäretkellä tai jopa pulkkamäessä.
Tutkitaan, ihmetellään ja eletään yhdessä Raamatun kertomuksia todeksi.
Syksyn kokoontumiskerrat: 22.9. / 20.10. / 17.11. ja vuoden viimeinen kerta torstaina 12.12. Joulupolun merkeissä.

Ihmettelemässä ja koemassa kanssasi pyhäkoulunohjaajat Elina, Miia ja Raija