Lapsia ja nuoria ulkona nurmikolla
Kouluikäisille

Tervetuloa seuraamaan, mitä olisi tarjolla Kurikan alueen kouluikäisille! Kurikan seurakunnassa on 7-13 vuotiaille kouluikäisille erilaisia kerhoja ja leireijä. Selaamalla sivua alemmas, näet kerhojen ja tulevien leirien ajankohdat vuodelle 2022.

Ilmoittautuminen kevään kerhoihin on sulkeutunut, jos haluat vielä tulla johonkin kerhoon mukaan, ota yhteyttä Janna Renkoon.

Kouluikäisten leirit kesällä 2022

Tässä linkki Houlimouli leirille ilmoittautumiseen: Ilmoittautuminen Houlimouli leirille tästä linkistä

Tässä linkki Actionjaction leirille ilmoittautumiseen: Ilmoittautuminen Actionjaction leirille tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kouluikäisten leirit tulevat taas! Houlimouli 11-14-vuotiaille (huom, jos täytät tänä vuonna 11, tervetuloa!) 27.-30.6.2022 ja Acionjaction 7-10 vuotiaille 4.-6.7.2022. Leirit järjestetään leirikeskuksessamme Kesärannassa (Mustalammintie 730, 61720 Koskue). Ilmoittautuminen aukeaa 16.5. ja päättyy 25.5. Mukaan mahtuu ensimmäiset 30 leiriläistä. Muista kuitenkin, että sinulle saatetaan soittaa myös varasijalta, sillä peruutuksia saattaa tulla juuri ennen leiriä. Leirin hinta: Houlimouli 45 €, sisaralennuksella 35 €. Actionjaction 30€, sisarusalennuksella 20€. Leirin ohjaajina toimivat Janna, Sartsa, Henriikka, Terhi, kesätyöntekijä sekä iloinen joukko isosia. Tervetuloa pitämään meidän kanssa hauskaa leirille!

Äiti-lapsi leiri Saukkorannassa

Äiti-lapsi leiri Saukkorannassa 10.-11.7. Leirillä on paljon mukavaa tekemistä äitien ja lasten kanssa, mukana ohjaajina Sari Vähä-Aho ja Henriikka Leppämäki, sekä kesätyöntekijä.

Ilmoittautuminen leirille tästä linkistä: Ilmoittautumislomake

Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Varhaisnuorisotyö (7-13 vuotiaat), rippikoulu- ja nuorisotyö.

Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Varhaisnuorisotyö 7-14v, nuorisotyö, rippikoulutyö

Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Alakouluikäisten kerhot, partio, nuoret, rippikoulut, isostoiminta, yhteydenpito koulujen kanssa.