Monopolilautapeli, jonka päällä on noppa ja auto.

Isoskoulutukseen pääsee mukaan rippikoulun jälkeen syksyllä, kun uusi kausi alkaa. Isoskoulutuksessa opit ryhmänohjaamistaitoja, ja saat olla mukana, apuna ja tukena monenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Ensinnäisen isoskoulutusvuoden jälkeet voit toimia isosena lastenleireillä ja rippikoulussa. Toisen ja kolmannen vuoden jälkeet voit hakea rippileireille ISOisoseksi. 

 

Isoskoulutusksessa osallistutaan koko alueen yhteisiin isoskoulutusleireihin, sekä alueellisiin isoskoulutuskertoihin.  Tämän lisäksi isoset ilmoittautuvat oman mielenkiinnon mukaan avustamaan joko lastenleireille, Donkkis Big Night- iltoihin, Ihme-iltoihin, Jumalanpalveluksiin tai kerhonohjaajiksi.

Tulevat isoskoulutukset: alueellinen isoskoulutus 30.3. (kellonaika tarkentuu myöhemmin) ja kaikkien yhteinen isosleiri 5.-7.6.  Saukkorannassa.

 

 

Tule mukaan, kun sinulle sopii

Suurin osa ryhmistä kokoontuu syys- ja kevätkaudella pitäen taukoa kesäkuukausien yli. Seurakunnan harrastustoiminta on pääosin kaikille avointa ja mukaan voi tulla silloin, kun se itselle sopii kesken kaudenkin. Poikkeuksena näihin joihinkin ryhmiin on etukäteisilmoittautuminen tai niihin otetaan uusia tulijoita vain kauden alussa. Tästä on tietoa kunkin ryhmän omalla sivulla.

Seurakunnan harrastustoiminta on pääasiassa maksutonta.

Ota yhteyttä

Johtava nuorisotyönohjaaja (virkavapaalla 30.6.2023 asti. Sijaisena tämän ajan toimii Annaliisa Liinamaa)
Kurikan alueseurakunta
Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka
Nuorisotyönohjaaja
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Varhaisnuorisotyö 7-14v, nuorisotyö, rippikoulutyö

Nuorisotyönohjaaja
Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Alakouluikäisten kerhot, partio, nuoret, rippikoulut, isostoiminta, yhteydenpito koulujen kanssa.

Nuorisotyönohjaaja
Kurikan alueseurakunta
Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka