Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus on kristillisen elämämme keskus, joka kokoaa meidät yhteen. Seurakunta järjestää jumalanpalveluksia joka sunnuntai ja juhlapyhinä. Pandemiatilanteen aikana jumalanpalvelukset pidetään sanajumalanpalveluksina ilman seurakuntalaisia. Sanajumalanpalvelukset lähetetään livelähetyksinä sunnuntaisin klo 10. Lisäksi lähetetään iltakirkko klo 18 ja hartaus keskiviikkona klo 18. Linkit jumalanpalveluksiin löytyy tapahtumakalenterista. Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan kirkko on auki livelähetyksen jälkeen klo 11-13 hiljentymistä ja keskustelua varten (papit ovat päivystämässä kirkoissa).

Tuomasmessu

Kurikan ja Jalasjärven kirkossa järjestetään tuomasmessu muutaman kerran vuodessa. Messussa korostuu rukous ja monipuolinen musiikki.

Messun kuluessa on mahdollista hiljentyä ja kirjoittaa omia esirukousaiheita, joiden puolesta rukoillaan messun aikana yhdessä.

Lisäksi messuun kuuluu ehtoollinen sekä öljyllä voitelu, jota voi halutessaan pyytää papilta rukouspalvelun aikana. Öljyllä voidellessa pappi piirtää seurakuntalaisen otsaan oliiviöljyllä ristinmerkin ja rukoilee tämän puolesta.

Tule mukaan rakentamaan tuomasmessua! Paljon vapaaehtoisia tarvitaan monenlaisiin tehtäviin. Osa tehtävistä on "näkymättömiä", esim. kaluston siirtoa ennen ja jälkeen messun. Tiedustelut Teemu Leinolta.

Messu Kurikan kirkossa.
Messu Kurikan kirkossa