Jurvan perhekerho

Jurvan pappila

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella keskenään.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset äidin, isän tai muun lapsia hoitavan aikuisen kanssa. Aloitamme kerhotuokion yhteisellä kirkkovuoteen liittyvällä hartaudella ja toimintatuokiolla. Tämän jälkeen on vapaata leikkiä ja keskustelua. Perhekerho on oiva tapa tuoda lapsi mukaan seurakunnan toimintaan pienestä pitäen. Samalla vanhemmille tarjoutuu mahdollisuus keskustella muiden vanhempien ja seurakunnan työntekijöiden kanssa omaan arkeen liittyvistä asioista.

Jurvan kappeliseurakunta

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruoan jako

Kauppojen hävikkiruuan jako
ma 1.7.2019 klo 12.00 - to 4.7.2019 klo 14.00

Metso-leiri 2019, Pitkämö, Tuottajien Maja

Pohjanmaan piirin Metso-Leiri, eli leiri luonnosta ja metsästyksestä kiinnostuneille 11-14 vuotiaille.

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruoan jako