Yhteisvastuulounas

Yhteisvastuulounas Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa Yhteisvastuu lounaalle!

Maistuva lounas pöytä Kurikkalaiseen tapaan. Lapsille oma menu. Lounaan hinta 12€ aikuiset, 6€ koululaiset, opiskelijat ja varusmiehet sekä alle kouluikäiset ilman.
Lounaalla tarjotaan: perunat, palapaisti, maksalaatikko, makaronilaatikko, höyryvihannekset, vihreäsalaatti, punajuuri, puolukkaa, munia, silliä, leivät, juomat jälkiruokana kahvi / tee ja leivonnainen

Lapsille: perunat, jauhelihakastike, makaronilaatikko, porkkanaraaste, jäävuorisalaatti, melonilohkot, kurkkutikut, leivät ja juomat

Lounaan yhteydessä on myös arpajaiset Yhteisvastuun hyväksi. Arvan hinta 1 €! Arvotaan klo 14.

Jurvan seurakuntatalo

50v. sitten ripille päässeiden juhla

Aloitamme jumalanpalveluksessa Jurvan kirkossa klo 10. Messun jälkeen kokoonnumme yhteiskuvaan seurakuntasaliin. Valokuvauksen jälkeen siirrymme seurakunnan tarjoamalle kahville. Klo 15 alkaen halukkaille tarjolla herkullista ruokaa Pitkällä Tuvalla, 30 €/hlö.
Ilmoittautuminen 30.7. mennessä: Raija Mylläri-Hill p. 040 763 3330

Jalasjärven kirkko