Juuri nyt etsimme erityisesti

Vapaaehtoisia ideoimaan ja järjestämään toimintaa nuorille aikuisille ja pariskunnille

Vapaaehtoiset avioparit ideoivat ja järjestävät parisuhdetapahtumia. Parisuhdetapahtumiin on aina paljon tulijoita, mutta kaipaamme kipeästi uusia vapaaehtoisia aviopareja ideoimaan ja järjestämään toimintaa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kysykää lisää!

Pyrimme kokoamaan vapaaehtoisista nuorista aikuisista tiimin, joka ideoi ja järjestää toimintaa ja tapahtumia nuorille aikuisille. Heille ei tällä hetkellä ole omaa tiimiä, mutta uusia vapaaehtoisia etsitään. Jos olet kiinnostunut tällaisesta toiminnasta, niin ota yhteyttä!

Yhteydenotot:
Aija Niemelä
aija.niemela@evl.fi

Tule mukaan vapaaehtoistyöhön

Kurikan seurakunnassa on tarjolla monenlaista vapaaehtoistyötä.

Jos sinulla on aikaa ja auttamisen halua, tutustu yllä oleviin linkkeihin. Jokaiselle löytyy varmasti mieluinen tapa toimia läheisten hyväksi.

Jos sinulle herää kysymyksiä, yhteystiedoista löytyy työalavastaavien tiedot. He vastaavat mielellään kysymyksiisi ja kertovat miten pääset mukaan vapaaehtoistoimintaan.

Voit tulla mukaan seurakunnan toimintaan myös erilaisten harrastusten, ryhmien ja tapahtumien kautta.

Tietoa rippikoulusta löytyy täältä »