Juuri nyt etsimme erityisesti

Vapaaehtoisia kirkkokahveille Kurikan kirkkoon

Kurikan kirkossa nautitaan kirkkokahveista aina jumalanpalveluksen jälkeen. Vapaaehtoiset seurakuntalaiset hoitavat kahvin keittämisen ja kattamisen joka pyhä. Uusia vapeehtoisia tarvitaankin jatkuvasti mukaan. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kirkkokahvien tarjoamiseen yhden tai useamman kerran, niin ota yhteyttä!

Yhteydenotot:
Leena Muurimäki
pu. 0400 163 415

Tule mukaan vapaaehtoistyöhön

Kurikan seurakunnassa on tarjolla monenlaista vapaaehtoistyötä.

Jos sinulla on aikaa ja auttamisen halua, tutustu yllä oleviin linkkeihin. Jokaiselle löytyy varmasti mieluinen tapa toimia läheisten hyväksi.

Jos sinulle herää kysymyksiä, yhteystiedoista löytyy työalavastaavien tiedot. He vastaavat mielellään kysymyksiisi ja kertovat miten pääset mukaan vapaaehtoistoimintaan.

Voit tulla mukaan seurakunnan toimintaan myös erilaisten harrastusten, ryhmien ja tapahtumien kautta.

Tietoa rippikoulusta löytyy täältä »