Rippijuhlat

Rippijuhlia 15-vuotias nuori saa viettää käytyään rippikoulun. Rippikoulun päätteeksi on kirkossa konfirmaatio, joka merkitsee kasteen vahvistamista. Nuori saa siinä täydet seurakuntalaisen oikeudet.

Rippikoulu kestää syksystä seuraavaan kesään. Seurakuntaan tutustuminen toteutetaan omaan tahtiin ja sen rinnalla rippikouluryhmä tapaa muutamia kertoja. Sitten on leiri, joka pidetään Saukkorannassa tai Kesärannassa. Yksi leireistä pidetään Lapissa.

Vuoden 2018 rippikouluihin ilmoittautuminen tapahtuu Riparistartissa 5.11.2017 Jalasjärven ja Jurvan kirkoissa klo 10 alkavalla jumalanpalveluksella ja sen jälkeen päivä jatkuu infotilaisuudella seurakuntataloissa. Kanta-Kurikan kirkossa jumalanpalvelus alkaa klo 18 ja ilta jatkuu infotilaisuudella seurakuntakeskuksessa.

Konfirmaatio Kurikan kirkossa