KURIKKA   JALASJÄRVI   JURVA

Kirkolliset ilmoitukset

Kurikan seurakunta julkaisee kirkolliset ilmoitukset alueittain Kurikka-lehdessä, JP-Kunnallissanomissa ja Jurvan Sanomissa. Uudistuneen EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi emme julkaise enää kastettujen, kuulutettujen ja kuolleiden nimiä netissä. Perheuutiset löytyvät kuitenkin tavalliseen tapaan yhä paikallislehtien kirkollisista ilmoituksista.

NETIN KAUTTA: Linkit kaikkiin lähetyksiin ja videoihin löydät seurakunnan kotisivuilta tai voit mennä suoraan YouTubeen ja hakea Kurikan seurakunta -kanavan. HUOM! Et tarvitse kirjautumistunnuksia YouTubeen tai Facebookiin nähdäksesi lähetykset/videot.

Ma 24.1.
Klo 19 Raamattupiiri
, Karelia-tupa, Marketta Harri. Järj.Kansanlähetys.

Pe 28.1.
Klo 19 Sanan, laulun ja rukouksen ilta
, Karelia-tupa, Heikki Koskela. Järj.Kansanlähetys.

Su 30.1.
Klo 10 Jumalanpalvelus (striimataan)
, Jurvan kirkko. Virkkala, Silvola.

Ma 31.1.
Klo 19 Raamattupiiri
, Karelia-tupa. Juhani Rantamäki. Järj.Kansanlähetys.

Ke 2.2.
Klo 19 Raamattuopetusilta
, Pieni Sali. Heikki Koskela. Järj.Kansanlähetys.

HYVÄ TIETÄÄ:
Srk-toimistossa asiointi mielellään puhelimitse 06-451 0112 tai kurikan.seurakunta@evl.fi. Asiointi toimistossa vain ajanvarauksella.
Kaikki diakoniapiirit, vuosikokoukset, olopäivät ja päiväpiirit on PERUTTU tammikuun ajalta.

Jumalanpalveluksiin pyydetään osallistumaan netin kautta. Tuomiokapitulin ohjeen mukaisesti seurakunnan kaikessa toiminnassa noudatetaan 10 henkilön maksimimäärää 17.1.-7.2.2022. Maskisuositus yli 12 v. ja noudatamme turvavälejä.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Ti 25.1.
Klo 19 Sana elämään - raamattu- ja rukouspiiri
, Kamari.

To 27.1.
Klo 19 Kaiken kansan rukousilta
, Pieni Sali.

Su 30.1.
klo 10 Jumalanpalvelus (striimataan)
, Jurvan kirkko. Virkkala, Silvola.

Ti 1.2.
klo 19 Sana elämään - raamattu- ja rukouspiiri
, Kamari.

To 3.2.
klo 19 Kaiken kansan rukousilta
, Pieni Sali.

HYVÄ TIETÄÄ:
Srk-toimistossa asiointi mielellään puhelimitse 06-451 0112 tai kurikan.seurakunta@evl.fi. Asiointi Jalasjärven toimistossa vain ajanvarauksella (aika sovittava ed. arkipäivänä). Kurikassa asiointi samanakin päivänä.

Kaikki diakoniapiirit ja vuosikokoukset PERUTTU tammikuun ajalta.
Sururyhmä ei toteudu.

Jurvan kappeliseurakunta

To 27.1.
Klo 18 Raamattupiiri
, Pappila.

Su 30.1.
Klo 10 Sanajumalanpalvelus (striimataan)
, kirkko. Virkkala, Silvola.

Srk-toimistossa asiointi
mielellään puhelimitse 06-451 0112 tai kurikan.seurakunta@evl.fi. Asiointi Jurvan toimistossa vain ajanvarauksella (aika sovittava ed. arkipäivänä). Kurikassa asiointi samanakin päivänä.

Kaikki diakoniapiirit ja vuosikokoukset PERUTTU tammikuun ajalta.
Sururyhmä ei toteudu.
Diakoniatoimisto ja seurakuntatoimisto ovat muuttaneet
 srk-talon alakertaan.