KURIKKA   JALASJÄRVI   JURVA

Kirkolliset ilmoitukset

Kurikan seurakunta julkaisee kirkolliset ilmoitukset alueittain Kurikka-lehdessä, JP-Kunnallissanomissa ja Jurvan Sanomissa. Uudistuneen EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi emme julkaise enää kastettujen, kuulutettujen ja kuolleiden nimiä netissä. Perheuutiset löytyvät kuitenkin tavalliseen tapaan yhä paikallislehtien kirkollisista ilmoituksista.

NETIN KAUTTA: Linkit kaikkiin lähetyksiin ja videoihin löydät seurakunnan kotisivuilta tai voit mennä suoraan YouTubeen ja hakea Kurikan seurakunta -kanavan. HUOM! Et tarvitse kirjautumistunnuksia YouTubeen tai Facebookiin nähdäksesi lähetykset/videot.

Nettisivulla on tiedot seurakunnan tilojen maksimihenkilömääristä. Maskisuositus on voimassa.

Ti 27.7.
Klo 10-14 Kesätori Tapulin nurkalla,
kirkon edusta. Myynnissä vohveleita, kahvia jms. Järj. Kurikan srk:n läh.työn vapaaeht.

Ke 28.7.
Klo 19 Kesäkirkko
, Kurikan kirkko. Piia Perkiön runot ja laulut, kanttorina Maarit Rautanen. Järj. Kurikan kansalliset seniorit

Su 1.8.
Klo 10 Sanajumalanpalvelus (striimataan)
, Jurvan kirkko. Saikkonen, Pesälä
Klo 18 Iltakirkko, Kurikan kirkko. Saikkonen, Korts

Ti 3.8.
Klo 10-14 Kesätori Tapulin nurkalla,
kirkon edusta. Myynnissä vohveleita, kahvia jms. Järj. Miestyö

Klo 19 Kesäkirkko
, kirkko. puhe: Raimo Mäki, runot: Terttu Mäkinen, juonto: Sirpa Keski-Antila, Korts. Lauletaan Siionin Kannelta. Järj.ELY

To 5.8.
Klo 18 Kirkonkylän diak.piiri
, Saukkoranta, laavu ja Riihikirkko. P.Sariola

Su 8.8. klo 13 Kouluun lähtevien siunaaminen
, ks.lisätiedot srk:n nettisivuilta.

To 12.8
Klo 10-15 Kesäänen oleelupäivä Saukkorannas
. Vierahana murretarinoottija Maire Loppi, haitaria soitteloo Risto Laakso. Ruokailun vuoksi ilm. 5.8 menn. diak.tstoon 064510140 ma,ti tai to 9-11, ke 11-13. Leirimaksu 10€. Ranta-Opas, Silvola.
Klo 18 Ilta lohdutukselle, Kurikan kirkko. Musiikkipainotteinen ilta, jossa voi sytyttää kynttilän läheisensä muistoksi ja nähdä kaipauksen ja surun rinnalla myös kiitosta ja toivoa.
P. Sariola, Silvola, Tamminen.

Klo 18 Sururyhmä,

Jalasjärven kappeliseurakunta

Ti-pe klo 11-15 Lähetyksen kirpputori (Keskustie 21). Otetaan vastaan astioita ja vaatteita. Ei kirjoja, eikä huonekaluja. Skytte.

Ti 27.7.
Klo 13 Ahonkylän diakoniapiiri
, Metsästysmaja, Kujalanmaantie 175. Ylipeltola

To 29.7.
Klo 18 Luopajärven diakoniapiiri
, Loukajanvuoren kota, Luovankuja 93. Ylipeltola.
Klo 19  Kesäillan hautausmaahartaus,  Jalasjärven hautausmaan uusi puoli. Juhantalo, Korts, Hirvijärven kuoro.

Klo 10 Messu
, kirkko. Juhantalo, Korts
Klo 10 Sanajumalanpalvelus (striimataan), Jurvan kirkko. Saikkonen, Pesälä.

Ti 3.8.
Klo 19 Sana elämään - raamattu- ja rukouspiiri
, Kamari

Klo 14 Kirkonkylän diak.piiri
kutsuu Hirvijärveä Kesärantaan (Mustalammintie 730). Ylipeltola

To 5.8.
Klo 19 Kesäillan hautausmaahartaus
, hautausmaa, uusi puoli. Ylipeltola, Korts, lauluryhmä ent. Artos-kuorosta.

Su 8.8.
Klo 10 Jalasjärven kirkko, kouluun lähtevien siunaaminen,
ks.lisätiedot srk:n nettisivuilta.
Klo 13 Koskuen kirkko, kouluun lähtevien siunaaminen, ks.lisätiedot srk:n nettisivuilta.

To 12.8.
Klo 18 Ilta lohdutukselle
, Kurikan kirkko. Musiikkipainotteinen ilta, jossa voi sytyttää kynttilän läheisensä muistoksi ja nähdä kaipauksen ja surun rinnalla myös kiitosta ja toivoa. P. Sariola, Silvola, Tamminen.

Ti 17.8.
Klo 10-15 Kesäolopäivä
, Kesäranta. Ilm. 12.8. menn. 064510161. Leiripäivä 10€, sis.tarjoilun. Vierahana murretarinoottija Maire Loppi. Skytte, Ylipeltola

Klo 18 Sururyhmä
, Kurikan srk-keskus, kokoushuone. Aluksi kahvi klo 17.30. Ryhmä on vertaistukiryhmä, jossa keskustellaan läheisen menetyksestä, surusta ja eteenpäin pääsemisestä. Ryhmä kokoontuu yht. 6 kertaa syksyn aikana. Ennakkoilm. 26.7.-17.8. diak.työntek. Pirjo Sariolalle 0503498466. Toisena vetäjänä on pastori Teemu Leino.

21.6.-6.8. Jalasjärven srk-toimisto on suljettu. Kurikassa srk-toimisto on auki ma-pe klo 9-12 ja 13-15.

Jurvan kappeliseurakunta

Ke 28.7.
Klo 12 Hartaushetki
, Jurvan kirkko

Su 1.8.
Klo 10 Sanajumalanpalvelus (striimataan)
, kirkko. Saikkonen, Pesälä.

Klo 12 Hartaushetki
, kirkko. Järj. Koskimäen diak.piiri.

Su 8.8.
Klo 10 Kouluun lähtevien siunaaminen
, ks. lisätiedot srk:n nettisivuilta.

To 12.8.
Klo 18 Ilta lohdutukselle

Klo 18 Sururyhmä

Su 22.8.
Klo 10   50 v. sitten ripille päässeiden juhla.
Aloitetaan jumalanpalveluksella, sen jälkeen keittolounas (omakustannus 10 €) ja srk:n tarjoamat kakkukahvit srk-talolla. Ohjelmaa, muisteloita. Ilmoita osanotosta tekstiviestillä 040-530 5566 (oma nimesi, myös aiempi sukunimi, osallistun/en osallistu)
ma 9.8. menn. Huomioidaan tuolloin voimassa olevat koronarajoitukset.

21.6.-6.8. Jurvan srk-toimisto on suljettu. Kurikassa srk-toimisto on auki ma-pe klo 9-12 ja 13-15.