KURIKKA   JALASJÄRVI   JURVA

Kirkolliset ilmoitukset

Kurikan seurakunta julkaisee kirkolliset ilmoitukset alueittain Kurikka-lehdessä, JP-Kunnallissanomissa ja Jurvan Sanomissa. Uudistuneen EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi emme julkaise enää kastettujen, kuulutettujen ja kuolleiden nimiä netissä. Perheuutiset löytyvät kuitenkin tavalliseen tapaan yhä paikallislehtien kirkollisista ilmoituksista.

NETIN KAUTTA: Sanajumalanpalvelukset su klo 10 livelähetyksenä. Iltakirkko su klo 18 ja Arki-illan hartaus ke klo 18. Linkit näihin löydät: www.kurikanseurakunta.fi tapahtumat-osiosta. HUOM. Et tarvitse kirjautumistunnuksia katsoaksesi suorat lähetykset/videot Facebookin tai YouTuben kautta. Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan kirkko on auki livelähetyksen jälkeen klo 11-13 hiljentymistä ja keskustelua varten (papit päivystävät kirkoissa).
Talvihaudan pääsiäisnäkymä avautuu su 5.4. Kurikan hautausmaalla, avoinna su 19.4. saakka.
HYVÄ TIETÄÄ: Työntekijät päivystävät: Ota yhteyttä, jos haluat keskustella. Seurakunnan hengellistä työtä tekevät työntekijät ovat käytettävissä työpäivisin klo 8-21. Yhteystiedot löytyvät seurakunnan kotisivuilta. Kirkkoherranvirasto palvelee aukioloaikoina. Diakoniatoimistoissa asioidaan VAIN PUHELIMITSE. Yhteydenotot normaaleina vastaanottoaikoina. Soita: Kurikka 064510140 ma, ti, to 9-11 ja ke 11-13, Jalasjärvi 064510161 ma ja ke 9-11, Jurva 064510163 ma ja to 9-11. Älä soita työntekijän henkilökohtaiseen numeroon, sillä työntekijöiden toimipisteet vaihtelevat poikkeusaikana. Soittosi jälkeen työntekijä tuo ruokakassin ulko-oven ulkopuolelle. Tulethan vain terveenä ja pidät 2 m turvavälin. Asiakkaan ja diakoniatyöntekijän niin sopiessa, ruokakassin voi hakea riskiryhmään kuuluvalle myös toinen henkilö. Ruokakassin voi saada vain kerran kalenterikuukauden aikana. Tämän lisäksi koululaisperheet voivat saada erityisesti heille suunnatun ruokakassin.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Jurvan kappeliseurakunta