KURIKKA   JALASJÄRVI   JURVA

Kirkolliset ilmoitukset

Kurikan seurakunta julkaisee kirkolliset ilmoitukset alueittain Kurikka-lehdessä, JP-Kunnallissanomissa ja Jurvan Sanomissa. EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi emme julkaise enää kastettujen, kuulutettujen ja kuolleiden nimiä netissä. Perheuutiset löytyvät kuitenkin tavalliseen tapaan yhä paikallislehtien kirkollisista ilmoituksista.

NETIN KAUTTA: Linkit kaikkiin lähetyksiin ja videoihin löydät seurakunnan kotisivuilta tai voit mennä suoraan YouTubeen ja hakea Kurikan seurakunta -kanavan. HUOM! Et tarvitse kirjautumistunnuksia YouTubeen tai Facebookiin nähdäksesi lähetykset/videot.

Ti 28.6.
Klo 10-14 Kesätori,
Tapulin juurella. Kahvia, voholuja, mehua, leivonnaisia, arvontaa jms. Järj. Miestyö.

Ke 29.6.
Klo 18 Salon diak.piiri kutsuu Luovan diak.piirin,
Loukajanvuori. Em. Asta ja Arja. Ranta-Opas.

Ke 29.6.
Klo 19 Kesäkirkko,
kirkko. Järj. Tuiskulan diak.piiri. E-P Silvola.

La 2.7.
Klo 14 Mäkisen Vilhon ja Pirkon muistoseurat
, Kahvio. Kahvitarjoilu.

Klo 18 Iltamessu, striimataan,
kirkko. Saikkonen, Kaurila, Maija Kurkola.

Ti 5.7.
Klo 10-14 Kesätori,
Tapulin juurella (sateella Lähetyskanttuurissa). Kahvia, voholuja, leivonnaisia yms. Järj. Ely.

Telttapäivät Toivolan pihassa
Pe 8.7. klo 19:
puhe Eetu Airevuo, juonto Asta Vaaranmaa, musiikissa McElmot.
La 9.7. klo 19: puhe Raimo Mäki, Raija Peuronen, juonto Heli Leppälä, musiikissa Suvi Tamminen ja lauluryhmä.
Su 10.7. klo 19: puheet Juha Kaurila ja Pirkko Alaranta, juonto Juhani Rantamäki, musiikki Asta Vaaranmaa & Sini Voltti. järj. Kansanlähetys.

17.-21.9. Ruskaretki Saariselälle. Retken hinta 360 € sis. matkat, majoituksen ja ruokailut Tievatuvalla. Päivittäin tunturivaelluksia kävellen tai maastopyöräillen, joten vaaditaan hyvää kuntoa. Retkelle otetaan ensisijaisesti kurikkalaisia. Vetäjinä Niemelä ja Tamminen. Ilm. srk:n nettisivujen kautta.

Seurakuntatoimisto Kurikassa
on avoinna 1.6. alkaen ma-to klo 9-11 ja 12-14, pe klo 9-11.
Jalasjärven ja Jurvan srk-toimistot suljettu 13.6.-31.7.2022. Puhelinpalvelu 06-451 0112 Kurikan srk-toimiston aukioloaikoina.

Jalasjärven kappeliseurakunta

To 30.6.
Klo 18 Kesäillan hartaus hautausmaalla.
Silvola, Kaurila.

Klo 10 Konfirmaatiomessu,
Jalasj. Niemi, Maija Kurkola, Renko, Kaurila.
Klo 18 Iltamessu (striimataan), Kurikan kirkko. Saikkonen, Kaurila, Kurkola.

Ma 4.7.
klo 18 Virsilauluilta Pirunpesällä,
Pirunpesäntie, Ylivalli. Laulattamassa ainakin Rami Niemi.

Ke 6.7.
Klo 18 Jokipiin suvinen kyläkirkko,
Alanen (Seurakuja 2, 61280 Jokipii). Niemi, Mikko-Matti Rinta-Harri ja kylän väkeä. Kirkkokahvit.

To 7.7.
Klo 18 Kesäillan hartaus hautausmaalla,
Niemi, Korts.

To 14.7. klo 18 Kesäillan hartaus hautausmaalla
. Korts, Kaurila.

17.-21.9. Ruskaretki Saariselälle. Retken hinta 360 € sis. matkat, majoituksen ja ruokailut Tievatuvalla. Päivittäin tunturivaelluksia kävellen tai maastopyöräillen, joten vaaditaan hyvää kuntoa. Retkelle otetaan ensisijaisesti oman kaupungin asukkaita. Vetäjinä Niemelä ja Tamminen. Ilm. srk:n nettisivujen kautta.

50 vuotta sitten ripillepäässeiden -juhlan järjestäjät; ilmoittautukaa srk-toimistoon, niin saatte lisätietoa.

Seurakuntatoimisto Kurikassa
on avoinna 1.6. alkaen ma-to klo 9-11 ja 12-14, pe 9-11. Srk-toimisto Jalasjärvellä suljettu 13.6.-31.7. Puhelinpalvelu 06-451 0112 Kurikan aukioloaikojen mukaisesti.

Jalasjärven hoitohautojen käytännön asiat, esim. kukkaistutukset 0444569023.

Jurvan kappeliseurakunta

Ke 29.6. klo 12 Keskiviikkohartaus, kirkko. Silvola.

Klo 10 Konfirmaatiomessu
, Jurvan kirkko. Hietaniemi-Virtanen, Silvola, Saikkonen.
Klo 18 Iltamessu (striimataan), Kurikan kirkko. ,Saikkonen, Kaurila, Maija Kurkola.

Ke 6.7.
Klo 12 Keskiviikkohartaus,
kirkko. Koski.

Telttapäivät Kurikassa Toivolan pihassa
Pe 8.7. klo 19:
puhe Eetu Airevuo, juonto Asta Vaaranmaa, musiikissa McElmot.

HYVÄ TIETÄÄ:

Diakoniatoimisto Jurvassa on suljettu 4.-22.7.

Seurakuntatoimisto Kurikassa on avoinna 1.6. alkaen ma-to klo 9-11 ja 12-14, pe 9-11. Srk-toimisto Jurvassa suljettu 13.6.-31.7. Puhelinpalvelu 06-451 0112 Kurikan aukioloaikojen mukaisesti.