Kesäinen olopäivä

Saukkorannan leirikeskus

Kesäinen Olopäivä teemana "Ihmisen elämä". Tervetuloa!

Mukana pappi Mari Saikkonen, kanttori Miia Latva-Nikkola sekä diakoniatyöntekijät Elisa Hautala ja Mervi Laasanen.

Leiriohjelmassa yhdessäoloa, kesälauluja, ulkoilua, keskustelua, hartaus. Arpajaiset (1 €/kpl) KUAn kaivoprojektin hyväksi. Voit tuoda mukanasi arpavoiton.

Leiripäivän hinta 10 € (sis. lounas, nuotioruoka; lätyt, makkara sekä kahvi).

Linja-auto kuljetus Ranta klo 9.20 - Palvelutalo - Mäkitie - Siwa klo 9.30 - Saumantie - Srk-keskus klo 9.40 - Saukkoranta.

Ilmoittautuminen to 10.8. mennessä diak.toimistoon p.06 451 0140.

Kurikan seurakuntakeskus

Kirkkokahvit 2018-2019

Oletko ollut mukana laittamassa kirkkokahveja tai iltateetä Kurikan kirkossa tai olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan toimimaan tässä arvokkaassa palvelutehtävässä, joka velvoittaa juuri niin usein kuin itse haluat - esimerkiksi vain yhtenä pyhänä vuodessa? Kurikan kirkossa on pyritty järjestämään joka pyhä mahdollisuuksien mukaan kirkkokahvit tai iltatee vuoden 2017 alusta alkaen. Edelleen tarvitaan kaikkia niin entisiä kuin myös uusia tekijöitä mukaan rinkiin! Kokoonnumme tulevien syksyn ja talven kirkkokahvien ja iltateetarjoilujen merkeissä to 6.9.2018 klo 18 seurakuntakeskuksessa. Kokoontumisessa on mm. mahdollista varata kahvitus- ja iltateevuoroja syksyn ja talven osalta.Tervetuloa mukaan!