Koivisto-Levin diakoniapiiri Jyrän srk-kodilla

Jyrän seurakuntakoti

Tervetuloa kaikki diakoniasta kiinnostuneet ihmiset diakoniapiiriin Jyrän seurakuntakodille!

Diakoniapiirissä emäntinä ovat Lempi Mäki-Äijälä ja Martta Mäki-Jouppila.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on noin kerran kuussa.

Kurikan kirkko

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa laulamaan!

Jurvan kirkko

Ninni Poijärvi & Tommi Kalenius - JOULU

Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi konsertoivat Jurvan kirkossa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Jalasjärven kirkko

3. adventtisunnuntain sanajumalanpalvelus